OnePlus 3T hitter hos teleselskabet 3

OnePlus 3T har kun været til salg hos teleselskabet 3 i to uger. Alligevel kravler den op ad teleselskabets top 10-liste over mest solgte smartphones.

OnePlus 3T hitter hos teleselskabet 3

For cirka to uger siden afslørede teleselskabet 3 et ekslusivt samarbejde med smartphoneproducenten OnePlus, så kunder nu kan gå ind de mange 3-butikker og få et eksemplar af topmodellen OnePlus 3T med hjem eller købe den via 3s hjemmeside.

Læs også: 3 og OnePlus indgår eksklusivt samarbejde


OnePlus 3T har siden hen fået en særdeles varm modtagelse hos 3-kunderne. I teleselskabets månedlige opgørelse over de 10 mest solgte smartphones har OnePlus 3T nemlig fundet sig godt placeret blandt de mest solgte smartphones i marts måned.

På blot 14 dage har OnePlus 3T således indtaget en 4. plads på 3s top 10-liste – kun overgået af Apple med iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone SE. Dermed har OnePlus 3T solgt bedre end iPhone SE, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7, Huawei Mate 9 Pro, Samsung Galaxy A3 (2017) og Huawei P10.

Læs også: Så meget sparer du ved at købe OnePlus 3T hos 3

Hos 3 var det forventet, at OnePlus 3T ville klare sig godt, for der er nemlig tale om et ganske særligt samarbejde med producenten, som kun ganske få teleselskaber i verden har fornøjelsen af.

”Vi havde store forventninger til lanceringen af OnePlus 3T og var naturligvis spændte på, om det blev den succes, som vi har satset på. Derfor er det herligt at konstatere, at OnePlus 3T ikke bare når med i top 10, men går ind og tager en flot fjerdeplads allerede i marts. Før vores lancering var OnePlus allerede kendt blandt de mere ’hardcore’ tech-entusiaster i Danmark, men vi ser nu, at vi er med til at øge kendskabet til brandet blandt danskere med hang til lækkert design og hardware fra den bedste skuffe. Det er desuden tydeligt, at vi tilfører værdi til salget via vores distribution, rådgivning og service,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Skulle du være fristet til at købe en OnePlus 3T gennem 3, eksempelvis for at få en lidt mere gnidningsfri proces ved returnering, ombytning eller reparation, skal du af med 3.299 kroner, hvis du køber den uden abonnement. Køber du derimod med abonnement, kan der være et par hundrede kroner at spare. Se alle priser på OnePlus 3T på Mobilpriser.dk.