Teleselskabet 3 flytter til Carlsberg Byen

Med et nyt hovedkontor i Carlsberg Byen vil 3 lade sig inspirere af den handlekraft og innovation, der præger den københavnske bydel.

Teleselskabet 3 flytter til Carlsberg Byen

Teleselskabet 3 har haft adresse på Scandiagade i Københavns Sydhavn de sidste ti år, men fremover er adressen en anden. De har nemlig netop indviet deres nye, danske hovedkvarter, 3Huset, i Carlsberg Byen.

Flytningen og indvielsen blev markeret med en stor ceremoni, hvor virksomhedens partnere, leverandører og bekendtskaber var inviteret.

Se også: Mobilabonnementer hos 3

Milepæl for 3

“Selvom pakhusene på Scandiagade bestemt har sin charme, så tror jeg, at alle medarbejdere i 3 vil skrive under på, at det her kontor er en stor opgradering og lidt af en milepæl for vores virksomhed,” sagde 3’s CEO Morten Christiansen til indvielsen.

Det gamle domicil var udfordret ved at bestå af to forskellige bygninger ved siden af hinanden. Ved at flytte hele 3 til én lokation er forhåbningen, at det vil øge fællesskabsfølelsen, evnen til co-creation og innovation.

Se også: 3 satser på 5G bredbånd til hjemmet

Carlsberg Byen signaler handlekraft og innovation

Virksomheden har i flere år været på udkig efter et nyt domicil. Da 3 blev præsenteret for det, der nu er 3Huset i Carlsberg Byen, var der ingen tvivl om, at både huset og omgivelserne lever op til alt det, som man gerne ville have, at 3’s nye hovedkontor skal kunne.

“Carlsberg Byen er en enormt mangfoldig bydel, hvor både virksomheder og mennesker trives sammen i et nyskabende og fremadskuende miljø. Det er svært ikke at lade sig inspirere af omgivelserne både i vores hus men også i kvarteret, og det fremmer dagligt den handlekraft og innovation, som vi ser som vores kendetegn”, forklarede Morten Christiansen.