Telmore Play byder Viaplay velkommen

Telmores populære underholdningspakke, Telmore Play, bliver nu endnu mere attraktiv med tilføjelsen af streamingtjenesten Viaplay.

Telmore Play byder Viaplay velkommen

Teleselskabet Telmore har netop opgraderet deres underholdningspakke med selveste Viaplay, hvilket betyder at nye- og eksisterende kunder vil kunne få Viaplay til en god pris, og betale det hele samlet over mobilregningen.

Mere indhold til alle i familien

Telmore Play indeholder allerede de stærke tjenester TV2 Play, HBO Nordic, Telmore Musik og Bookmate. Tilføjelsen af Viaplay er en stor opgradering af indholdet, som specielt børnefamilier kan nyde godt af.

Det kan derudover være en billig måde at få adgang til flere streamingtjenester. Med Telmore Play kan man fx tegne et abonnement med 40 gigabyte data, fri tale og SMS, hvor to tjenester er inkluderet, til en samlet pris på 229 kroner. Vil du have alle fem tjenester (TV2 Play, HBO Nordic, Telmore Musik, Bookmate og Viaplay), så koster dette 70 kroner mere – og så er der endda 10 gigabyte ekstra data oveni i hatten. Telmore kan i dette abonnement prale med at tilbyde alt fra Paradise Hotel, Game of Thrones, The Handmaids Tale, Natholdet og ikke mindre end 30 millioner musiknumre og 350.000 danske og engelske lyd- og e-bøger.

“Vi har en strategi om at gøre Telmore Play tungere og mere fokuseret på streamingbaseret underholdning. Det har altid været en del af virksomhedens DNA at tilbyde kunderne mere end bare et mobilabonnement, og det er vigtigt for os hele tiden at kunne tilbyde de bedste digitale underholdningsprodukter til danskerne”

fortæller Henrik Lehman, der tiltrådte som direktør i Telmore i januar.

Det hele samlet på mobilregningen

Med Telmore Play gør du betalingen af dine streamingtjenester lettere. Det hele bliver nemlig betalt samlet over mobilregningen.

Bestiller du et af Telmores fem abonnementer med Telmore Play, så er der lige nu penge at spare. Den første måned koster nemlig kun 129 kroner og herefter normalprisen. Tilbuddet løber til og med 23. juni. Du kan læse mere om Telmore Play her.

Læs også: Nu understøtter TELMORE Wi-Fi-opkald

Temaets videre forløb

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. d. 27/5/2019 fulgte vi artiklen op med fortællingen Test: Jabra Elite 85h – Et sæt fænomenale hovedtelefonerKlik her og læs artiklen.. Få også seneste nyt om emnet her.