Netflix vil hæve priserne endnu en gang

Det bliver med al sandsynlighed dyrere at abonnere på Netflix om få måneder. Kilder erfarer, at Netflix vil hæve priserne rundt om i verden.

Netflix vil hæve priserne endnu en gang

Netflix pønser på at hæve priserne på sine abonnementer inden længe. Sådan lyder det fra avisen Wall Street Journal, der erfarer fra kilder, at prisen snart ryger i vejret.

Netflix planlægger ifølge oplysningerne at gennemføre prisstigningen et par måneder efter, at den igangværende strejke iblandt 11.500 manuskriptforfattere i Hollywood får en ende.

Det er endnu ikke bekræftet, hvilke lande der bliver omfattet af prisstigningen. Streamingtjenesten planlægger dog at hæve priserne i flere lande rundt om i verden, lyder det. Ifølge kilderne vil prisstigningerne højst sandsynligt først se dagens lys i USA og Canada.

Det er også uvist, hvor meget prisen vil stige med. Netflix har ikke ønsket at kommentere historien over for avisen.

Læs også: Ulovlig streaming stiger igen 

Hævede også priserne sidste år

Hvis Netflix hæver priserne i Danmark igen i år, vil det være anden gang i løbet af bare halvandet år. Netflix hævede senest priserne i Danmark i foråret 2022. Da steg prisen på Standard-abonnementet fra 99 kroner per måned til 114 kroner per måned, mens Premium-abonnementet steg fra 129 kroner per måned til 149 kroner per måned. Basis-abonnementets pris på 79 kroner på måned blev der ikke ændret på.

I maj måned introducerede Netflix kontodeling i Danmark. Da blev det slut med at dele konto med andre uden for sin husstand, medmindre man i Standard- eller Premium-abonnementerne tilkøber plads til ekstra medlemmer for 39 kroner per måned.

Den konkurrerende streamingtjeneste Disney+ har også hævet sine priser. Oprindeligt kunne Disney+ købes til en intropris på 59 kroner per måned, mens normalprisen hed 79 kroner per måned. Fra 1. november stiger prisen til 109 kroner per måned, og ligesom Netflix vil Disney+ også sætte en stopper for deling af konti.

Læs også: Nyheder om tv-serier, film og sport