Obi-Wan Kenobi videotrailer for Disney+

Obi-Wan Kenobi, Star Wars-spinoff på Disney+ med Ewan McGregor og og Hayden Christensen, har premiere 25. maj. Se videotrailer.

Disney+ har endelig givet os et ordentligt smugkig på den nye Obi-Wan Kenobi-serie. I den teaser, streamingtjenesten har offentliggjort af Obi-Wan Kenobi, får vi et indblik i Jedi-ridderens liv på Tatooine, hvor han undgår Imperiet og beskytter en ung Luke Skywalker.

Klippet viser, at det ikke er en let opgave – styrker fra Imperiet vender sig mod Sith, der skal lede efter svagheder som medfølelse for at finde frem til de sidste dele af Jedi-ordnen.

Med Ewan McGregor og og Hayden Christensen

Den afsluttede serie har premiere 25. maj, eller 45 år efter premieren på den originale Star Wars-film. Ewan McGregor er igen at se i sin rolle som seriens titelperson Obi-Wan Kenobi, mens Hayden Christensen endnu en gang ses i rollen som en yngre Darth Vader.

Deborah Chow, der også har instrueret episoder af The Mandalorian, er instruktøren for hele Obi-Wan-serien.

Se også: Mobilabonnement med Disney+

Mange flere Star Wars-spin off på vej

Obi-Wan Kenobi kommer flere måneder efter The Book of Boba Fett og er en del af en lind strøm af originale Star Wars-serier fra Disney+, der også med tiden ska inkludere Ahsoka, Andor og The Acoyte.

Det er ikke noget nyt med den slags serier, såkaldte one-off projekter – de er nærmere blevet en hjørnesten i Disneys strategi for Disney+. Vi ser tilsvarende strategi for Marvel-universet.

Se også: De bedste mobilabonnementer til familier