Rygte: HBO Max på vej med Harry Potter-serie

Ifølge et par store underholdningsmedier skulle HBO være på vej med en Harry Potter-serie - selskabet afviser dog selv i første omgang.

Rygte: HBO Max på vej med Harry Potter-serie

Amazon har overtaget Lord of the Rings-franchiset og skal lave en TV-serie over det vanvittigt populære univers. Det er måske det, der har fået folkene på HBO til at tænke i samme baner med et andet enormt populært franchise, nemlig Harry Potter.

HBO overvejer Harry Potter-serie – i følge rygte

Ifølge Variety er HBO Max i gang med at arbejde på en Harry Potter-serie. Siden har også THR bekræftet, at idéen har været på tegnebrættet, men at der ikke er bestemt noget konkret.

Der er altså ingen garanti for, at det hele rent faktisk bliver til noget, selvom der har været diskussioner om en sådan serie. Derimod har både HBO Max og Warner Bros. sendt en meddelelse til THR, hvor der står: ”Der er ingen Harry Potter-serie under udvikling i studiet eller på streamingplatformen.”

Se også: De bedste telefoner til streaming af video

Universet har spredt sig

Det er muligt, at det stemmer, at der endnu ikke er noget under udvikling. Det betyder dog ikke, at idéen ikke har været oppe. J.K. Rowlings populære univers med den kvikke troldmand og hans venner har udvidet sig, siden filmene kom. Der har været teaterforestillinger, samt spin-off filmene Fantastic Beasts. Hvad en TV-serie baseret på universet kan blive, kan vi ikke vide noget om, men det lyder som en meget spændende idé.

Og formentlig en idé, at kan tiltrække mange seere…

Se også: Nyheder om streaming