Web-TV: Stil spørgsmål til Ugen Der Gik med Steen & Daniel

I første afsnit af Ugen Der Gik, kommer vi omkring hotte emner som Samsung Galaxy S20, Danmarks kommende 5G-netværk, LIFX-smartlys til hjemmet og anbefalinger af to gode mobiltelefoner.

Web-TV: Stil spørgsmål til Ugen Der Gik med Steen & Daniel

I denne uge skal vi sige velkommen til det første afsnit af en helt nyt serie på Mobilsiden.dk, der fremover udkommer hver fredag. I Ugen Der Gik tager vi et kig på ugens vigtigste mobil-relaterede emner, og kommer med anbefalinger til alt fra mobiltelefoner til abonnementer.

I første afsnit af Ugen Der Gik når vi omkring en række spændende emner. Først og fremmest snakker vi om af opkøbet af Mobilsiden.dk, og deler vores tanker omkring de nye Samsung Galaxy S20-mobiler, der kommer med højere pris og større skærme.

5G-mobiler giver startskud til 5G-netværk

De nye mobiltelefoner fra Samsung leder os naturligt ind på 5G, hvor vi snakker om hvornår vi kan forvente det hurtige femte-generations mobilnetværk i Danmark, hvilke producenter der kommer med 5G-mobiler, samt hvad vi vil kunne bruge det til.

Vi kommer også omkring en anbefaling til smarthjemmet, i form af et alternativ til Philips Hue. Der er her tale om LED-strips fra LIFX, som med 3M-tape kan påsættes alle tænkelige overflader. LIFX Z afgiver et utroligt kraftigt lys, i et stort udvalg af farver, virker med fx Google Home og har en fornuftig pris.

Vi har også vores bud på to gode mobiltelefoner til fornuftige priser; De nedsatte Huawei P30 og Samsung Galaxy S10e.

Brug af data uden for EU giver dyre mobilregninger

Det kan hurtigt blive dyrt at bruge mobildata, når man kommer uden for EU og ikke har et abonnement med mobildata udenfor Europa. Datapakkerne i mobilabonnementerne dækker som regel kun EU, og surfer man derfor i andre lande, så kan det koste op til 100 kroner per megabyte. Vi giver i videoen gode råd til, hvordan man kan undgå disse voldsomme regninger.

Vind high-end hovedtelefoner

Til sidst, men ikke mindst, så er der en præmie på højkant.

Stil os et relevant spørgsmål, i kommentarfeltet herunder, til næste uges “Ugen Der Gik” og deltag i konkurrencen om Skullcandy Crusher ANC, lækre high-end hovedtelefoner.

Læs også: Undgå dyre mobildata-regninger uden for EU

Husk at følge vores nye Youtube-kanal, Teknofil, så du kan få en notifikation ved hver ny video.

Mere om stoffet

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 14/2/2020 gik vi videre med en artikel der drejer sig om Afstemning: Skal du have en Samsung Galaxy S20? – Følg den videre udvikling her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Mobiltelefon finder du her. .