Bluetooth-trackeren Tile får nye venner

Tile, der er kendte for deres Bluetooth-trackere, går nu sammen med Dell, Lenovo, MSI og Fujitsu, så det fremover bliver lettere at finde flere mistede enheder.

Bluetooth-trackeren Tile får nye venner

Den velkendte Bluetooth-tracker virksomhed Tile er i dag tilbage med spændende nyheder. Tile-funktionaliteten, hvor man kan finde glemte og mistede ting, bliver nu indbygget i produkter fra Dell, Lenovo, MSI og Fujitsu.

Tilbage i oktober sidste års præsenterede Tile en række nye Bluetooth-trackere, som skulle gøre det lettere at finde tabte nøgler, pung, tasker eller noget helt andet. Heriblandt var de nye Tile Mate, Pro, Slim og Sticker, som kan bruges i et stort udvalg af forskellige produkter. Denne gang handler det om produkter fra andre virksomheder, der har implementeret Tile-funktionaliteten i deres nye enheder.

Se også: Amazon og Tile skal sammen konkurrere mod Apple

Find Dell, Lenovo, MSI og Fujitsu enheder med Tile

Find With Tile, som integrationen kaldes, bliver indbygget i udvalgte produkter fra de nævnte producenter. Her er det for eksempel en Dell Premier stylus (PN7522W) samt bærbare computere fra Lenovo, MSI og Fujitsu.

I januar annoncerede Lenovo nye Tile-aktiverede ThinkPad X1 bærbare computere, og nu tilføjer Lenovo sit udvalg af pc’er med Tile-integration med lanceringen af ​​ThinkPad X1 Extreme Gen 5 og den seneste ThinkPad T-Series – med i alt syv nye Lenovo-modeller med Tiles komplet pakke med “Find With Tile”-funktion.

Fra denne måned kan forbrugere også drage fordel af Tiles modstandsdygtighed i MSI’s nye Intel 12th Gen Summit og Prestige Series. Disse er produktivitetsbyggede bærbare computere, der nu tilbyder den forudinstallerede Tile Windows-app.

Tile Lenovo
Lenovo er blandt Tiles nye venner.

Andre produkter med Find With Tile

Udover de nye venner, Dell, Lenovo, MSI og Fujitsu, har Tile også “Find With Tile”-integrationer i produkter fra andre samarbejdspartnere. Her er det for eksempel SkullCandy, Fitbit, Amazon, HP, Intel, Qalo, Bose, Sennheiser, Plantronics samt en integration med Google Home.

Med Find With Tile i Google Home kan man blot bede Google Assistent om at finde en mistet enhed, som for eksempel en bundt nøgler.

Tile er kommet i skarp konkurrence med Apple, der har introduceret deres AirTag samt Samsung med deres SmartTag. Google er angiveligt også på vej med indbygget Bluetooth-tracker teknologi i Android.

Se også: Nyheder om smart home