Tile lancerer forbedrede trackere – se pris og funktioner

Tile er klar med forbedrede bluetooth trackere med længere rækkevidde og højere lydstyrke. Se pris på ny Tile Mate, Pro, Slim og Sticker.

Tile lancerer forbedrede trackere – se pris og funktioner

Tile har netop lanceret forbedrede udgaver af deres bluetooth trackere, som blandt andet byder på længere rækkevidde og højere lydstyrke samt nye funktioner. Her kan du læse nærmere om de nye Tile Mate, Pro, Slim og Sticker og se dansk pris på dem alle.

Se også: Find billige priser på gadgets

Hvad er Tile bluetooth trackere?

Tile er en amerikansk virksomhed, der er bedst kendt for deres bluetooth trackere. Bluetooth trackere er små enheder, som man kan sætte i nøgler, pung, taske, fjernbetjening eller noget helt andet. Via den medfølgende smartphone-app kan man let finde frem til de ting, hvor der sidder en Tile på. Og modsat kan en Tile også hjælpe dig med at finde din smartphone.

Tile har netop opdateret hele deres portefølje af produkter, hvor man finder en række fornuftige opgraderinger. Tile Mate, Tile Pro, Tile Slim og Tile Sticker er blevet pænere at se på, slankere, har fået bedre rækkevidde og højere lydstyrke og beskyttelse mod vand.

Herunder finder du informationer om de nye Tile bluetooth trackere og nederst en vejledende dansk pris på både Tile Mate, Tile Pro, Tile Slim og Tile Sticker.

Se også: Test af gadgets

Tile 2021
Her er nogle af de nye Tile bluetooth trackere fra 2021.

Ny Tile Pro og Mate bluetooth tracker

De nye Tile Mate og Tile Pro kommer i nyt og slankere design, men også der er også forbedringer at finde indeni. Topmodellen, Tile Pro, får en rækkevidde på op til 120 meter, højere ringetone og en IP67-certificering (den gamle bød på en ringere IP55) mod vand og støv. Den kommer i farverne sort og hvid.

Tile Mate får den måske bedste forbedring. Her er designet også blevet pænere og den er tyndere. Den kommer nu i både sort og hvid. Rækkevidden er forbedre til 75 meter, den har højere ringetone og også en IP67-certificering. Ligesom forgængeren har Tile Mate fra 2021 også et batteri, der ikke kan udskiftes. Til gengæld skulle batteriet holde i hele tre år.

Ny Tile Slim og Sticker

Glemmer du tit hvor fjernbetjeningen, kortholderen eller pengepungen er? Så kunne Tile Slim og Sticker være løsningen. Tile Slim er, som navnet antyder, en meget tynd bluetooth tracker. Den fylder omtrent det samme som 2 kreditkort og passer perfekt i en kortholder eller pung. Ligesom Tile Mate er her en rækkevidde på 75 meter og forbedringer til lydstyrke og en IP67-certificering. Batteriet kan ikke udskiftes og holder i cirka tre år.

Tile Sticker er en smart lille tracker, der med dobbeltklæbende tape, kan påsættes mange forskellige enheder. Den har samme specifikationer som Tile Mate og Tile Slim.

Læs også: De første test af Apple AirTag – lever op til forventningerne

Tile Mate og Slim 2021
Tile Mate og Slim 2021

Pris på Tile Mate, Pro, Slim og Sticker

Herunder finder du pris på de nye 2021 produkter fra Tile:

  • Tile Pro koster 259 kroner.
  • Tile Mate koster 189 kroner.
  • Tile Slim koster 259 kroner.
  • Tile Sticker koster 229 kroner.

De nye Tile-produkter er tilgængelig i flere elekronikbutikker og på Tile’s egen hjemmeside. Vi har desuden fået de nye produkter fra Tile til test, som vi snart vil komme med vores bedømmelse af.

Læs også: OnePlus på vej med Airtag-lignende bluetooth tracker