Bose QuietComfort 45 ANC skal konkurrere med Apple AirPods Max

Bose er på vej med en længe ventet opgradering til QuietComfort 35 - og der kunne være store forbedringer at se frem til. Her er de første billeder.

Bose QuietComfort 45 ANC skal konkurrere med Apple AirPods Max

FCC har os det første kig på de kommende Bose QuietComfort 45-høretelefoner med ANC, som skal tage kampen op mod de andre high-end over-ear hovedtelefoner med ANC på markedet.

At høretelefonerne er dukket i FCC-dokumenter, indikerer, at det snart er tid til en officiel lancering. Vi har dog endnu ikke en officiel dato. QuietComfort 45-modellen skal erstatte den nuværende QuietComfort 35-model, der kom i 2016 og give brugerne en ny valgmulighed, når det gælder on-ear høretelefoner med støjreducering.

Bose har endnu ikke præsenteret den kommende QuietComfort-model, men to billeder af høretelefonerne er dukket op på FCC’s webside. Det er den tyske webside WinFuture.de, der opdagede billederne. Desværre indeholder informationen ikke nogen tekniske specifikationer. Det betyder, at vi er nødt til at vente på, at de oplysninger lækker, eller at Bose præsenterer høretelefonerne officielt.

Se også: Test af hovedtelefoner

Bose QuietComfort 45
Bose QuietComfort 45

Store forbedringer i vente?

Selvom vi ikke har nogen detaljer, går vi ud fra, at der bliver tale om store opgraderinger i forhold til QuietComfort 35-modellen. QuietComfort 35 har fået to mindre opgraderinger – QuietComfort 35 II og Bose Noise Cancelling Headphones 700. Begge de to modeller gav dog kun små opgraderinger af funktionerne i den originale 35-model, der som nævnt er blevet fem år.

Et hop til QuietComfort 45 kommer formentlig til at være starten på en større udvikling af den populære serie af høretelefoner, blandt andet et skift til USB-C. Ser vi på det visuelle, afslører de to billeder et design, der er meget lig QuietComfort 35, men knapperne på ørekåberne ser lidt mere diskrete og strømlinede ud. Det betyder, at de store ændringer formentlig bliver indvendige. Det kan dreje sig om forskellige forbedringer, der skal give en bedre ANC-præstation og længere batteritid. Men alt det må vi vente og se.

Se også: Find billige priser på hovedtelefoner