Chromecast Audio med bedre lyd og multirums afspilning

Google introducerer afspilning af musik i flere rum via Chromecast Audio, der nu også kan afspille musik i lossless kvalitet.

Chromecast Audio med bedre lyd og multirums afspilning

Google introducerer nye features til Chromecast Audio, en dongle der kan tilsluttes musikanlægget og levere musikstreaming fra Spotify, Google Music og andre online musiktjenester, skriver Google i en pressemeddelelse.

Netop nu er Google ved at udrulle Hi-Res support, der giver musik i absolut topkvalitet, med lossless afspilning i op til 96KHz/24bit. For ikke teknisk kyndige er det kvalitet højere end CD-kvalitet.

Læs ogsåTo nye Chromecasts lanceret og til salg i Danmark

En anden meget interessant feature der også udrulles til Chromecast Audio er mulitrums afspilning. Det betyder at hvis man kobler Chromecast Audio til musikanlægget eller højtalerne i for eksempel stue, køkken og soveværelse, vil men kunne afspille den samme musik i forskellige rum.

Opsætning af multirums løsning sker via den nyeste Chromecast app, og herefter kan der afspilles musik i forskellige rum, ved at caste musikken på samme måde, som hvis der var tale om en enkelt Chromcast enhed.

Sidste tilføjelse til historien

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 9/12/2015 publicerede vi en opfølgning med en ny vinkel på Stor iOS 9 opdatering ude: her er nyhederne – Den videre beretning kan læses her. Seneste nyheder om Musik kan du læse her..