Go Pro Hero 10 lækket med forbedret sensor og ny processor

GoPro Hero 10 er lækket på billeder og rygter siger bedre kamera og stabilisering med HyperSmooth 4.0 som havde den gimbal.

Go Pro Hero 10 lækket med forbedret sensor og ny processor

Når det kommer til actionkameraer, er GoPro et af de absolut bedste valg på markedet. Er du på jagt efter et nyt kamera, kan det være godt at vide, at et nyt rygte fra WinFuture.de handler om GoPros kommende Hero 10 kamera med lækkede renderinger.

Samme design på GoPro Hero 10 – bedre kamera

Designmæssigt er GoPro Hero 10 ret lig de fleste af de nyere GoPro kameraer. Det har dog 10 Black-logo på siden. Det har en skærm på bagsiden og en mindre skærm på forsiden, men ellers ligner kameraet sin forgænger. Det er straks en anden sag, hvis vi kigger indeni kameraet.

Ifølge de lækkede oplysninger skal Hero 10 have forbedret videooptagelse med 5.3 K i opløsning med 60 fps. Det er takket være den nye 23 megapixel sensor, en forbedring fra den 20 megapixel-sensor, der sidder i Hero 9.

Også stabiliseringen er forbedret i form af HyperSmooth 4.0, som GoPro hævder giver stabilisering, som havde man gimbal. Om det stemmer, må vi vente og se, til vi får fingrene i et eksemplar.

Se også: Billig GoPro kamera

Lancering inden for kort tid

Derudover ved vi ikke noget, og de enkle presserenders afslører ikke mere. Vi håber dog på, at en officiel annoncering ikke ligger for langt ude i fremtiden.

Se også: Nyheder om action kameraer