Google forklarer: Disse smartwatches får Wear OS 3

Google afslører nu endelig navnet på det nye Wear OS og forklarer samtidig, hvilke nuværende smartwatches der vil blive opdateret.

Google forklarer: Disse smartwatches får Wear OS 3

Tidligere kunne vi rapportere, at ingen producenter at smartwatches ville opdatere nuværende ure til det nye Wear OS fra Google, selvom det teknisk kan lade sig gøre. Nu fortæller Google dog, at en lille mængde af nuværende smartwatches alligevel vil blive opdateret. Sammen med den information afslører de det officielle navn for det den nye Wear-platform, nemlig Google Wear OS 3.

Læs også: Samsung viser snart nye Wear OS 3-smartwatches frem

Disse smartwatches opgraderes til Wear OS 3

Selvom flere smartwatches teknisk kan opgraderes til Wear OS 3, så er mængden der får opdateret meget lille. Tre smartwatches fra Mobvoi vil blive opdateret, og det er modellerne TicWatch Pro 3 GPS, TicWatch Pro 3 Cellular/LTE og TicWatch E3. Kommende smartwatches fra Mobvoi vil enten have Wear OS 3 præinstalleret eller kunne opdateres.

Fossil er også blandt de største producenter af Android smartwatches. Desværre vil ingen af deres nuværende smartwatches blive opdateret, men kommende modeller vil blive opgraderbare, men ikke lanceres med det præinstalleret.

Og det er altså det – en ret skuffende omgang. For de ure der kan opdateres, så skal brugeren selv tage valget. En installation af Wear OS 3 betyder nemlig, at uret skal nulstilles og man skal starte forfra.

Læs også: Sådan gør Google og Samsung Android-smartwatches bedre

Opdateringen til Wear OS 3 kommer senere…

For de enkelte med et smartwatch der opdateres er dette gode nyheder. Hvad der er en mindre god nyhed er, at der går noget tid inden opdateringen kommer. Der kan nemlig gå helt op til et år inden Wear OS 3 rulles ud til dem.

Se også: Find de billigste priser på smartwatches

Flere nyheder om Smartwatch

Næste vinkel om emnet er også publiceret. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. Allerede d. 22/7/2021 kørte vi en opfølgning med en artikel med fokus på Qualcomm på vej med hurtigere smartwatch-chipsetsKlik her og læs historien.. Se de seneste nyhede om temaet her.