Her kan du købe Apple Vision Pro i Danmark

Går du og drømmer om det nye mixed reality-headset, Apple Vision Pro, kan du købe et eksemplar i Danmark på Den Blå Avis og hos enkelte elektronikforhandlere. Se prisen her.

Her kan du købe Apple Vision Pro i Danmark

Det nye mixed reality-headset fra Apple, Vision Pro, blev lanceret udelukkende i USA i starten af februar. Alligevel har du nu mulighed for at købe dig et eksemplar her i Danmark.

Det kræver dog, at du går på den online markedsplads Den Blå Avis og er villig til at betale en heftig overpris.

Læs også: Mand kører Cybertruck, mens han bruger Apple Vision Pro

Apple Vision Pro videresælges i Danmark til 40.000 kr.

Apple Vision Pro kommer angiveligt til Storbritannien og Canada som de næste lande, men først sidst på året. Og først i 2025 kan vi derfor håbe på, at headsettet kommer til Danmark.

Hvis du ikke kan vente så længe på at købe Apple Vision Pro i Danmark, skal du finde den helt store check frem.

En række privatpersoner sælger nemlig Apple Vision Pro på Den Blå Avis til en pris på knap 40.000 kroner. Det er en væsentlig prisforskel i forhold til den pris, de 3.500 dollar (24.000 kroner), som det koster i USA.

På det amerikanske marked er efterspørgslen på det nye Vision Pro stor, og det håber sælgerne at kunne lukrere på ved at tilbyde det til danskere, der er villige til at betale ekstra dyrt for det i forvejen dyre headset.

Da Vision Pro ikke officielt er tilgængelig i Danmark, kan det dog give udfordringer med kundeservice og reklamation, da det er tvivlsomt, om Apples danske kundeservice vil tage et Vision Pro ind til reparation.

Man kan dog vælge at tage chancen og håbe, at der ikke sker noget med sit dyrt indkøbte headset.

Smart, men ikke ulovlig finte

At man kan købe et Apple Vision Pro til overpris på Den Blå Avis, er ikke ulovligt. Dog kan man diskutere moralen, men det er i virkeligheden nok det gamle markedsmekanismer om udbud og efterspørgsel, som gør sig gældende.

Du må derfor gøre op med dig selv, om du virkeligt ønsker dig et Vision Pro-headset så meget, at du er villig til at betale 67 procent mere for det i forhold til salgsprisen i USA, eller om du er mere villig til at vente et lille års tid.

Alternativt kan man selv tage flyveturen til USA. En flybillet for en voksen tur/retur kan faktisk klares for under 2.000 kroner – og så får man samtidig en lille oplevelse med i bagagen.

Køb Apple Vision Pro hos en elektronikforhandler

Siden da er det også blevet muligt at købe Apple Vision Pro hos enkelte elektronikforhandlere – endda til en lavere pris end på DBA. Aktuelt koster headsettet cirka 37.000 kroner, men prisen falder konstant. Prisen startede med at være 46.000 kroner hos elektronikforhandlerne i februar 2024.

Se aktuelle priser og tilbud på Apple Vision Pro