iPod Touch med iPhone 12 design kan være på vej

iPod Touch kan komme i en ny version med design inspireret af iPhone 12. Er der et marked for en ny MP3-afspiller?

iPod Touch med iPhone 12 design kan være på vej

Noget tyder på, at Apple kan være på vej med en større overraskelse, nemlig en ny iPod Touch. Det er et par år siden, den seneste model kom og mange havde vel efterhånden afskrevet produktet. Men man skal som bekendt aldrig sige aldrig.

iPod Touch 2021 kan få design som iPhone 12

Den nye iPod skulle have design som iPhone 12 og den kommer senere i år – hen på efteråret. Det er en Steve Moser på Twitter, der har fået fat i nogle renderinger af det, der skulle være den nye iPod Touch og her kan man altså se, at den kan komme til at ligne iPhone 12 Pro.

Det betyder flade kanter og ikke de buede kanter, som de tidligere modeller har haft. Det kan naturligvis ikke overraske med et sådant design, da det er den vej, Apple går for tiden på tværs af enheder. Også Apple Watch skulle få et design med flade kanter.

Se også: Priser på musikafspillere

Er der et marked for en MP3-afspiller?

Derudover er der ikke mange nyheder om specifikationer på iPod Touch anno 2021. Hvorfor Apple skulle være interesseret i at lancere en nye iPod Touch spekulerer Moser ikke så meget i – en iPhone kan jo alt det, som en iPod Touch vil kunne og meget mere. Også til at afspille musik.

Apple må vurdere, at der er et marked for folk, der vil have en separat musikafspiller for at mindske batteriforbruget på deres telefon.

Vi skal formentlig ikke forvente, at de andre mobilproducenter begynder at relancere deres gamle MP3-afspillere. Det er formentlig kun Apple, der er i stand til at sælge så stort antal, at det kan blive en fornuftig forretning.

Moser understreger selv i sit Twitter-indlæg, at informationen og billederne ikke er bekræftet af Apple og at der ikke er tale om et decideret læk, men nærmere et rygte.

Se også: Nyheder om iPod Touch

Historien forstsætter

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. Allerede d. 5/5/2021 fulgte vi historien op med sagen; Ny vigtig opdatering til iPhone, som du bør installere nu – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se de seneste nyhede om temaet her.