Jabra Elite 7 og Elite 3 earbuds – specifikationer og priser

Jabra har netop lanceret tre nye trådløse in-ear hovedtelefoner. Her er specifikationer og priser på Jabra Elite 3, Elite 7 Active og 7 Pro.

Jabra Elite 7 og Elite 3 earbuds – specifikationer og priser

Jabra er nu klar med næste generation af in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, og samtidig rusker de op i markedet med de nye Elite 3, som kombinerer god trådløs lyd til en billig pris. Her får du specifikationer og priser på de nye Jabra Elite 3, Elite 7 Active og 7 Pro.

Jabra Elite 7 Pro kommer med forbedret opkaldskvalitet samt længere batteritid på hele 9 timers non-stop spilletid med justerbar aktiv støjreduktion. Elite 7 Active, som er premium-modellen til den aktive livsstil, leverer den perfekte pasform til en aktiv livsstil med ny Jabra ShakeGrip-teknologi. Og til sidst er der Elite 3, der kombinerer en billig pris og god kvalitet.

Se også: Test af hovedtelefoner

Jabra Elite 7 Pro og 7 Active

Jabra Elite 7 Pro er til dig, der gerne vil opnå den bedst muligt opkaldskvalitet, hvor Elite 7 Active er til dig, der har en aktiv livsstil.

Jabra Elite 7 Pro kommer med en helt ny teknologi, som Jabra har givet navnet MultiSensor Voice. Det skulle give tydelige opkald, selv i de mest støjende omgivelser. Det fungerer ved, at en banebrydende Voice Pick-Up-sensor (VPU) i begge earbuds gør Jabra MultiSensor VoiceTM særdeles effektiv. De intelligente algoritmer analyserer hele tiden de former for støj, der opfanges af de indbyggede mikrofoner, og når de registrerer vindstøj, aktiverer de automatisk VPU-sensoren.Bone conduction teknologien bruges til at overføre stemmen via vibrationerne i kæben, og denintelligente algoritme bruger dernæst den bedste kombination af bone conduction sensorer og mikrofoner til at give det tydeligste opkald.

Til den aktive er der Jabra Elite 7 Active, der introducerer en ny ShakeGrip-teknologi, hvis formål er at sikre hovedtelefoner bliver i øret og samtidig er komfortable. Ifølge producenten er den nye ShakeGrip-belægning skabt til at give den ultimative pasform, uanset hvordan man bevæger sig. For dem, der ønsker at træne udenfor, vil trådnettet i mikrofonen fjerner vindstøj under opkald. Elite 7 Active har IP57-klassificeret beskyttelse.

Elite 7 Pro og Elite 7 Active giver ni timers non-stop spilletid med ANC og 35 timer med opladningsetuiet. Efter 5 minutters hurtig opladning er der strøm til 1,2 timers brug. De har begge fire indbyggede mikrofoner til samtaler og yderligere to til personalisering samt justerbar ANC. Både 7 Pro og 7 Active har bluetooth multipoint, hvorved de kan forbindes til flere enheder på samme tid.

Se også: 10 bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Jabra Elite 3 – god lyd til lavere pris

Jabra lancerede også et in-ear headset, som går under navnet Elite 3. Her er der tale om et headset, der fyldig lyd, kraftfuld bas og klare opkald til en meget lavere pris. Elite 3 har Google Fast Pair, Qualcomm aptX HD-lyd og 6 mm drivere, som sikrer den gode lyd. Her er ingen ANC, men i stedet har Elite 3 en meget effektiv passiv støjreduktion og en behagelig pasform.

Der er til syv timers batteritid i Elite 3 og helt op til 28 timer inklusiv opladningsetuiet. Elite har også Jabras HearThrough transparent lyd, som kan aktiveres ved et tryk for at kunne høre omgivelserne med hovedtelefonerne i ørerne.

Du kan læse vores test af Jabra Elite 3 her.

Jabra Elite 3
Jabra Elite 3

Pris på Jabra Elite 7 Pro og 7 Active

Jabra Elite 7 Pro og Elite 7 Active vil være tilgængelige den 1. oktober. Elite 7 Pro kommer i farverne titanium/sort, sort og guld/beige. Elite 7 Active kommer i mint. Pris på Jabra Elite 7 Pro er 1.599 kroner og Elite 7 Active koster 1.399 kroner.

Pris på Jabra Elite 3

Jabra Elite 3 vil være tilgængelig fra i dag, den 1. september. Prisen på Jabra Elite 3 er 649 kroner. De kommer i farverne Dark Grey, Navy, Lilac og Light Beige.

Se også: Find billige priser på gadgets