Jaybird Vista 2 forener god lyd og holdbarhed til træning

JayBird lancerer nu Vista 2, som byder på længere batteritid, bedre beskyttelse mod vand, sved og støv - og selvfølgelig en endnu bedre lyd.

Jaybird Vista 2 forener god lyd og holdbarhed til træning

Der opleves ikke ligefrem en mangel på ægte trådløse øretelefoner, eller TWS-øretelefoner (True Wireless In-ear Stereo øretelefoner) som de populært kaldes. Hvad der derimod er en større mangel på, er trådløse øretelefoner, som kan holde til selv den hårdeste træning – og der virker Jaybird Vista 2 til at være godt udstyret. Læs om de nye Jaybird Vista 2, som i den nye udgave byder på bedre batteritid, bedre lyd og en IP68-beskyttelse mod vand, sved og støv. Her finder du også pris og tilgængelighed på Jaybird Vista 2.

Læs også: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Selv etuiet er vandtæt

Amerikanske Jaybird, som er ejet af Logitech, lancerer i dag et sæt nye high-end in-ear øretelefoner, hvor der er stort fokus på holdbarhed og træning. Jaybird selv kalder de nye Vista 2 for “ægte trådløse sports- og træningshovedtelefoner, som giver alle atleter mulighed for at besvare eventyrets kald”. Vista 2 er designet med noget Jaybird kalder “Earthproof” i tankerne, hvilket, kort sagt, betyder at de er super holdbare. De er med en IP68-certificering vandtætte, svedtætte og derudover knusningssikre og faldsikre. Etuiet er nu også vandtæt (IP54), så Jaybird Vista 2 er bygget til at overleve “næsten alt”.

Da alle træner forskelligt, leveres Vista 2 med nye optimerede Sport Eargels, så det er hurtigt og nemt at få det rigtige sportfit, der passer til hvert øre.

Jaybird Vista 2
Jaybird Vista 2 koster 1.499 kroner.

Se også: Sammelign priser på hovedtelefoner

Den gode lyd er ikke glemt

Udover at være udstyret med en gedign beskyttelse mod vand og støv, så byder de også på de funktioner, som TWS-øretelefoner forventes at have. Vista 2 er udstyret med SurroundSense-teknologi og en 6 mm driver, Aktiv støjreduktion, som giver en kombination af premium lyd og sikkerhed. Hovedtelefonerne har et sæt mikrofoner i hver øreprop med Jaybirds nye WindDefense stofteknologi til klarere stemmeoptagelse og telefonopkald på farten. Vista 2 introducerer også in-ear-detektion. Dette gør det muligt for musikken at genstarte automatisk, hvor brugerne slap, når de sætter knopperne tilbage i ørerne, hvilket bevarer batteriets levetid.

Vista 2 har 24-timers batterilevetid og leverer op til otte timers spilletid. En fem minutters  opladning giver brugerne en hel times spilletid.

Jaybird-appen giver brugerne mulighed for at oprette tilpassede EQ-indstillinger og dele dem  med Jaybirds community. Ud over at spore ørepropperne er Jaybird-appen nu den første på  markedet, der også kan spore øreproppernes etui gennem den nye ”Find my buds”-funktion.  Selvom dine ørepropper er i det lukkede etui, kan de stadig spores i realtid. 

Se også: Test af hovedelefoner, headsets og andre gadgets

Pris og tilgængelighed for Jaybird Vista 2

Jaybird Vista 2 trådløse sports øretelefoner har en vejledende pris på 1.499 kroner. De trådløse hovedtelefoner vil være tilgængelige i tre farvekombinationer: Sort, Nimbusgrå og Alloy Blue.