Kommende Apple AirPods får vilde funktioner

Tjek din hørelse med et par AirPods eller se om du har feber? Kommende AirPods ser ud til at få sundhedsfunktioner ud over det sædvanlige.

Kommende Apple AirPods får vilde funktioner

Kommende AirPods kan få sundhedsfunktioner som måling af kropstemperatur, pulsmåling og test af hørelse. Vi tager et kig på de seneste rygter om Apples populære høretelefoner.

Se også: Find laveste priser på AirPods

USB-C og nye funktioner til AirPods

Ligesom iPhone 15 forventes de næste AirPods at blive udstyret USB-C i stedet for Apples eget Lightning-stik, men der er angiveligt mange andre spændende ting på vej til kommende AirPods.

Først skulle kommende AirPods få en høretest-funktioner, hvorved lydindstillingerne kan tilpasses den enkeltes hørelse. Det er måske hos Apple, men det findes allerede i andre høretelefoner, som for eksempel Jabra med deres app Sound+.

En mere interessant funktion er, at AirPods muligvis vil kunne måle puls og tage kropstemperatur. Det er sundhedfunktioner og træningsfunktioner, der kan vise sig at blive ekstremt præcise.

På den måde vil AirPods sandsynligvis kunne fortælle ejeren, at man for eksempel har forhøjet kropstemperatur og måske er på vej til at blive syg.

Ovenstående er stadig kun rygter, så tag det hele med et gran salt. Der har dog tidligere været snak om, at AirPods skulle få indbyggede sundhedfunktioner, så det er bestemt ikke usandsynligt.

Flere nye AirPods på vej

Apple er angiveligt på vej med flere nye AirPods, men den store opgradering ligger helt op til ét år ude i fremtiden.

I første omgang kommer der AirPods med USB-C. Her er der tale om AirPods der er identiske til de nuværende, men blot med et nyt stik.

Senere, i løbet af næste år, kommer nye AirPods Pro og AirPods i forbedrede udgaver. Der går også rygter om, at Apple til januar er klar med nye AirPods Max og et billigt sæt AirPods til 99 dollars.

Se også: Test af høretelefoner