Konkurrence: Vind in-ear hovedtelefoner fra B&O

Nu kan du blive den heldige vinder af et sæt BeoPlay H5 in-ear hovedtelefoner. Læs her hvordan du deltager i lodtrækningen.

Konkurrence: Vind in-ear hovedtelefoner fra B&O

Nu har du chancen for at vinde et par lækre in-ear hovedtelefoner fra B&O. Vi har nemlig sat et par BeoPlay H5 på højkant – se herunder hvordan du deltager i lodtrækningen.

Se også: Tests af hovedtelefoner

Sådan deltager du

Vil du gerne vinde BeoPlay H5? Så er det meget let at deltage i lodtrækningen. Du deltager ved at stille Steen og jeg et spørgsmål på vores seneste video på vores Youtube-kanal, Teknofil. Du finder et direkte link til videoen her, hvor vi snakker om hybrid smartwatches, HBO Max og meget mere. Stil os et spørgsmål i kommentarfeltet under videoen.

Vi trækker lod blandt alle de gode spørgsmål. Vinderen af BeoPlay H5 bliver fundet i næste uges Fokus video, der bliver udsendt på fredag. Hovedtelefonerne har været pakket ud, men er som nye. Der medfølger ikke garantibevis.

Se også: Find billige priser på gadgets

Om B&O BeoPlay H5

B&O BeoPlay H5 er et in-ear headset med en vejledende pris på 1.999 kroner. Med hjælp fra designeren Jakob Wagner har B&O Play skabt Beoplay H5, der er udført i struktureret gummi og polymer, så sved og fugt holdes fra elektronikken under eksempelvis løbeturen. Med hele syv forskellige ørepropper er du samtidig sikret den absolut bedste pasform i ørerne. Beoplay H5 består af en 6,4 mm dynamisk højttaler, der sender lyden ud med en Bluetooth 4.2-forbindelse. Med iOS- eller Android-appen Beoplay App kan du foretage et væld af lydindstillinger til enhver situation, lige som du også kan tjekke batteristatus.

Læs også: De 10 bedste in-ear hovedtelefoner