Nintendo og Tag Heuer samarbejder om ur med Super Mario-tema

Nintendo og Tag Heuer er meget overraskende gået sammen om at lave et smartwatch med Super Mario-tema - prisen er høj.

Nintendo og Tag Heuer samarbejder om ur med Super Mario-tema

Nintendo forbinder man som oftest med farverige spil til børn, men nu indleder Nintendo et, ganske uventet, samarbejde med producenten af luksusure, Tag Heuer.

Nintendo og Tag Heuer lancerer Super Mario smartwatch

De to selskaber afslørede forleden samarbejdet om et kommende ur med Super Mario-tema i en psykedelisk teaser lagt ud på Twitter. Man kan allerede nu skrive sig op på en liste på Tag Heuers webside for at få først adgang til den ”exclusive limited edition” af uret, der ifølge teaseren skal komme inden længe.

Forvirringen er imidlertid stor, for i tweetet fra Tag Heuer nævnes datoen 13. juli, altså i går, men i en nedtælling på websiden tælles der ned til en dato to dage længere fremme, altså i morgen.

Se også: Priser på smartwatch

Pris: Godt 13.000 kroner

Det nye Super Mario smartwatch fra Nintendo og Tag Heuer ure har en pris på 2.150 dollars eller godt 13.000 kroner. Det er med andre ord en bekostelig omgang at få fat i dette særlige Super Mario-ur. Det kommer i øvrigt også kun i 2.000 eksemplarer.

Det er som nævnt også et noget uventet samarbejde. Nintendo er ikke noget, man som oftest forbinder med luksus. Samtidig er det måske netop det, der gør, at man bliver nysgerrig for at se, hvad det er for noget, de to selskaber har fundet på.

Se også: Nyheder om smartwatch

Temaets videre forløb

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. 8/7/2021 blev bolden spillet videre med nyheden; Nintendo annoncerer ny Switch med OLED-skærm – Læs mere her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..