Rygte: Apple Watch Series 6 og iPad Air 4 lanceres 8. september

Den 8. september kunne meget vel blive dagen, hvor Apple står klar med et helt nyt Watch Series 6-smartwatch og, langt om længe, en ny iPad Air 4. iPhone 12 lanceringen må vi vente lidt længere på.

Rygte: Apple Watch Series 6 og iPad Air 4 lanceres 8. september

Der går ikke længe inden Apples ansatte igen står på scenen, klar til at afsløre nye produkter. Normalt er det tiden, hvor vi får de nye iPhones at se, men alt tyder på, at vi med disse må væbne os med tålmodighed. I stedet skulle Tim Cook og crew den 8. september være klar med et nyt Apple Watch Series 6 og en iPad Air 4.

Det er der i hvert fald en meget stor sandsynlighed for, hvis man spørger den normalt meget pålidelige Twitter-tipster, Jon Prosser.

Her kigger vi lidt nærmere på rygterne om Apple Watch Series 6 og iPad Air 4.

Se også: Gode tilbud på de bedste smartwatch

Apple Watch Series 6 måler iltmætning

Igen i år har Apple fokus på sundhed i det nye Apple Watch, men her vil også være andre forbedringer ombord. Det rygtes at have hurtigere ydeevne, bedre vandmodstand og en forbedret trådløs forbindelse samt hurtigere Wi-Fi og netværkshastigheder.

Derudover forventes også endelig en bedre batteritid. Batteriet i nuværende Apple Watch Series 5 er på 296 mAh, hvor det nye vil få omtrent 304 mAh. Med et nyt og forbedret chipset, så kan man også håbe på mindre energiforbrug, hvilket også kan forbedre batteritiden.

En af de helt store ting i det kommende Apple Watch er måling af iltmætning, hvilket kan bruges til at vurdere en persons helbred. Apple Watch Series vil muligvis også kunne monitorere stressniveau og dermed advare når det bliver for højt og endda opdage panikanfald inden de sker.

Der går også rygter om, at Watch Series 6 får Touch ID. Touch ID er Apples navn for en fingeraftrykslæser, som vil kunne bruges til at låse uret op. Det vil blive placeret på den digitale krone, som man normalt styrer uret med.

Læs også: Nyeste software giver Apple Watch søvntracking – prøv det nu

Ny iPad Air 4 med funktioner fra iPad Pro

Der er endelig en ny iPad Air på vej, som skal tage over for sidste års iPad Air 2019. Skal man tro rygterne, så øges skærmstørrelsen på iPad Air 4 (2020) til 11 tommer, op fra 10,5 tommer. På trods af den større skærm, så forventes selve tabletten ikke at blive større, for Apple fjerner nemlig noget af de brede kanter om skærmen, hvilket også giver den et mere moderne udseende.

Den får selvfølgelig også forbedret ydelse. Den kommer nemlig med et chipset baseret på en ny A14 Bionic og her vil også være support for Apples Magic Keyboard.

Den kommer til at stjæle funktioner fra iPad Pro, hvorfor vi nok skal forvente en højere pris på dette års iPad Air. Den vil blandt andet på Face ID-oplåsning, USB-C og minimum 128 GB lagerplads.

iPad Pro
iPad Air 4 (2020) kommer til at ligne iPad Pro mere.

iPhone 12 lanceres først til oktober

Jon Prosser er ikke den eneste der har meldt ud, at iPhone 12 bliver forsinket, og vil skal nok første regne med en lancering i oktober. Rygterne peger på, at lanceringen kommer til at ligge den 12. oktober.

De “billigere” to iPhones vil derefter være klar salg kort efter, men Pro-modeller (iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max) forventes først klar til salg senere på året.

Læs også: Apple Watch Series 6 får måske søvnmåling og pulsoximeter

Mere om sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. Lasse Olsen kørte videre med bolden. 20/8/2020 kom den efterfølgende historie med en artikel der drejer sig om iPad Air 4 kommer i marts måned næste år – Tjek artiklen her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.