Nyeste software giver Apple Watch søvntracking – prøv det nu

Apple er nu klar med en offentlig betaudgave af nyeste software til Apple Watch. Heri er der masser af nye funktioner, blandt andet den længe ventede søvntracking. Sådan kan du selv prøve watchOS 7.

Nyeste software giver Apple Watch søvntracking – prøv det nu

Apple har allerede rullet nyeste offentlige betaer ud til iPhones, iPads, Mac-computere og Apple TV, men har indtil nu holdt watchOS 7 betaen til Apple Watch til udviklere. Men nu er også denne software klar til dem, som gerne vil prøve det nyeste til Apples smartur. Blandt nyhederne er nye urskiver, flere muligheder for tracking af træning og ikke mindst søvntracking. Er du fristet til at prøve watchOS 7? Se her i artiklen hvordan.

Læs også: Apple sælger Watch og AirPods i massevis, mens iPhone-salget falder

Nyt i watchOS 7 til Apple Watch

Der er flere gode nyheder i watchOS 7, som gør Apples smartur endnu smartere. De nye funktioner er blandt andet nye urskiver med flere komplikationer, som nu kan deles med venner. Her er også tracking af flere sportsgrene, blandt andet styrketræning, dans og core træning. En af de mest ventede funktioner er søvntracking, som nu endelig kommer i udgave af watchOS. Her kan man se hvor længe man har sovet, men får ikke mere avanceret om søvncyklusser og lignende.

En smart lille tilføjelse til watchOS 7, i denne tid, er en automatisk registrering af korrekt håndvask, hvor uret ved håndvask starter en timer på 20 sekunder.

Der er flere mindre nyheder i wathOS 7 og har du fået lyst til at prøve det, så læs med herunder.

Læs også: Samsung Galaxy Watch 3: Den roterende ydre ring er tilbage

Sådan henter du watchOS 7 til Apple Watch

Inden du går i gang med dette, så skal du være opmærksom på, at watchOS 7 kun kan installeres på Apple Watch 3 og nyere. For at kunne installere den offentlige beta af watchOS 7, så kræver det at din iPhone har den offentlige beta af iOS 14 installeret. Brug din iPhone til dette. Sådan gør du:

  • Hvis du ikke allerede har gjort det, så skriv dig op til Apples betaprogram (husk at bruge Safari-browser).
  • Tryk på “watchOS 7” på siden og derefter på “Enroll Your Devices” i toppen af siden.
  • Tryk på “Download profile”.
  • På iPhonen gå til indstillinger -> Generelt -> Profiler og enhedsstyring. Tryk på installer ved den nye profil. Herefter får du besked om på Apple Watch, at watchOS 7 er klar til installation.

Du skal være opmærksom på, at en beta som denne kan indeholde fejl. Husk derfor altid backup, så du kan gå tilbage.

Læs også: Apple lancerer Apple Watch Series 5