Samsung Galaxy Ring virker med alle Android-telefoner

Samsung påstår at Galaxy Ring kun er kompatibel med deres egne Galaxy-telefoner. Nu viser test, at Galaxy Ring virker med alle Android-telefoner.

Samsung Galaxy Ring virker med alle Android-telefoner

Samsungs bærbare gadgets virker normalt med alle Android-smartphones, dog med eksklusive funktioner for Galaxy-smartphones og -tablets. Den nye Galaxy Ring skulle dog udelukkende virke med Samsung-telefoner – det ser dog ikke ud til at være tilfældet.

Se også: Test og sammenligning af gadgets

Galaxy Ring kan også understøtte iPhones

Under annonceringen af Galaxy Ring fik Samsung folk til at tro, at ringen kun virker med Samsungs egne Galaxy-smartphones. Selv nogle vilkår og betingelser på virksomhedens produktwebside kunne få de fleste til at tro, at Galaxy Ring kun fungerer med Galaxy-telefoner. Det er dog nu blevet afsløret af de første anmeldere, at den smarte ring fungerer med alle Android-smartphones.

Alt, hvad du skal gøre, er at installere Galaxy Wearable-appen fra Google Play Store og gå igennem opsætningsprocessen. Under installationsprocessen skal du sandsynligvis installere Samsung Health og SmartThings. Samme procedure, som når man opsætter en Samsung smartwatch.

En insider i branchen har endda fået at vide, at Galaxy Ring på et tidspunkt også vil understøtte iPhones. Dette er dog ikke bekræftet endnu.

Som forventet fungerer nogle funktioner ikke, hvis man ikke bruger Galaxy Ring med en Galaxy-smartphone. Ifølge Samsungs vilkår og betingelser omfatter disse funktioner Energy Score og Galaxy AI-sundhedsanbefalinger. Så hvis disse funktioner ikke er vigtige for dig, og du har en Android-telefon, der ikke er en Samsung Galaxy, kan du købe en Galaxy Ring og bruge den sammen med din nuværende smartphone.

Se også: De bedste smartphones fra Samsung

Smarte sensorer, men mangler essentielle funktioner

Galaxy Ring er en letvægts-smartring lavet af titanium. Den har sundhedssensorer (accelerometer, BioActive Sensor og temperatursensor) på indersiden, som kan måle og spore din puls, søvn (varighed, kvalitet og stadier), temperatur og træning. Den mangler dog GPS, så udendørs træning vil ikke være præcis.

Galaxy Ring giver dig dagligt en energiscore baseret på din søvn, temperatur og træning. Ud fra den score kan du beslutte, om det er en god dag at træne og nå dine fitnessmål. Den har en IP68-klassificering for støv- og vandmodstand (10ATM), hvilket betyder, at du kan tage den med ud at svømme på op til 100 meters dybde.

Ringen holder 6-7 dage på en enkelt opladning og oplades via en opladningsholder, der har en USB Type-C-opladningsport. Samsung sælger Galaxy Ring i tre farver – Titanium Black, Titanium Gold og Titanium Silver – og kommer i ni størrelser. Den er prissat til 400 dollars i USA.

Samsung Galaxy Ring forventes senere at blive tilgængelig i Danmark.

Se også: Derfor skal du købe brugt mobil og elektronik