Samsung Galaxy Watch-ure får advarsel om uregelmæssig hjerterytme

Via en softwareopdatering kommer en funktion til Samsungs Galaxy-smartwatches, der advarer om uregelmæssig hjerterytme.

Samsung Galaxy Watch-ure får advarsel om uregelmæssig hjerterytme

Samsung er snart på vej med en ny generation af smartwatches, men det betyder heldigvis ikke, at de andre bliver glemt. Snart kommer en softwareopdatering til nye og ældre Galaxy Watches-smartwatches, der blandt andet indeholder en advarsel om uregelmæssig hjerterytme.

Se også: Test af smartwatches

Få notifikationer om uregelmæssig hjerterytme

Samsung har annonceret, at de er ved at forberede en funktion til sporing af uregelmæssig hjerterytme, som vil debutere med den kommende Galaxy Watch6-serie og senere også vil nå ældre modeller. Den vil blive introduceret via Samsungs Health Monitor-app, som også bruges til EKG-målinger.

Samsung Galaxy-smartwatches kan med denne funktion give besked om uregelmæssig puls og lejlighedsvis kontrollere dit hjerteslag for at se, om der er tegn på uregelmæssig puls, hvilket kan tyde på atrieflimren (afli).

Og selvom det ikke er bekræftet, ser det ud til, at kun ejere af Samsung-smartphones vil få notifikationer om uregelmæssig hjertefrekvens, da appen kun er tilgængelig for Samsung-enheder. Det lyder også, som om sporing af uregelmæssig puls vil kræve, at kontinuerlig pulssporing er aktiveret.

Mere end 70 lande har godkendt Samsungs Health Monitor-app og dens EKG-funktioner, men overvågning af uregelmæssig hjerterytme kræver yderligere regional godkendelse.

Samsung Galaxy Watch 6 præsenteres snart

Som skrevet vil denne funktion blive præsenteret sammen med de nye smartwatches fra Samsung, Galaxy Watch6, der lanceres i den sidste uge i juli.

Blandt nyhederne i det kommende smartwatch er nyt design, Pro-model med drejbar urkrans, længere batteritid og muligvis nye MicroLED-skærme.

Det er dog stadig rygter. Du kan læse alt om Galaxy Watch 6 i næste måned her på mobilsiden, hvor også Galaxy Z Fold5 og Flip5 forventes præsenteret.

De bedste priser på Samsung Galaxy Watch 5 44mm

Opdateret 06/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
happii.dk
Mindstepris
1.632,-
1.632,-
avXperten
Mindstepris
2.089,-
2.089,-
Compumail
Mindstepris
2.348,-
2.348,-

Samsung Galaxy Watch 5 44mm udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 1.328,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Watch 5 44mm

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »