Samsung Galaxy Watch6 / Watch6 Classic – se pris på de nye ure

Samsung Galaxy Watch6 og Watch6 Classic er blevet mere elegante og kommer begge mere en række nyttige softwareopdateringer.

Samsung Galaxy Watch6 / Watch6 Classic – se pris på de nye ure

Samsung bringer den roterende bezel eller ramme tilbage med Galaxy Watch6-serien samt giver en række forbedringer i forhold til Watch5.

Særligt på software-delen har Samsung lagt sig  selen for at levere nye og bedre muligheder med et smartwatch.

Se også: Store prisfald på de bedste smartwatch

Fysisk mindre, men med større skærme

Det nye smartwatch er faktisk en smule mindre end sin forgænger og kommer i formaterne 44 mm og 40 mm. Takket være en tyndere bezel er skærmene faktisk lidt større med henholdsvis 1,5 tommer og 1,3 tommer.

Skærmene er de samme i Watch6 Classic, selvom versionen med den roterende bezel sælges i størrelserne 47 mm og 43 mm. Alle Galaxy Watch6-ure har en Super AMOLED-skærm med fuld farve-Always-On-Display (AOD) og safirkrystalbeskyttelse på toppen.

Se også: Stor rabat på bedste smartwatch fra Samsung

Højere ydeevne

De nye ure kommer med en ny Exynos W930-chipset. Den har stadig en dual-core CPU, men den maksimale klokkehastighed er nu 18 procent højere ved 1,4 GHz.

RAM er også øget med 33 procent til 2 GB og den interne lagringskapacitet er 16 GB.

Watch6 og Watch6 Classic har batterier på 425 mAh til de større størrelser (44 mm standard eller 47 mm Classic) og 300 mAh til de mindre (40 mm standard og 43 mm Classic).

Urene er også IP68-certificerede, kan nedsænkes i vand op til 50 m (5 ATM) og er MIL-STD-810H-klassificerede.

MIL-STD-810H er en militær standard, der giver et sæt retningslinjer for test af udstyr under forskellige miljøforhold, såsom temperatur, fugtighed, vibrationer, stød, sand og støv med mere. Formålet er at sikre, at militært udstyr opfylder visse krav til holdbarhed og ydeevne.

Komplet sundhedspakke

Den største forbedring, som Samsung introducerede i Watch6-serien, er faktisk på software-siden. Takket være hudtemperatursensorerne og pulsmåleren giver de bærbare en mere dybdegående indsigt i søvnen.

Virksomheden annoncerede også stolt, at de bærbare er de eneste, der understøtter hele sundhedspakken – EKG, pulsmåling & HR-advarsel, blodtryk, forudsigelse af menstruationscyklus og faldregistrering.

Watch6 understøtter Samsung Wallet (i lande, hvor det er tilgængeligt), og den kan bruges som en fjernudløser til kameraet eller til at finde ejerens telefon med et integreret kort. Da der er WearOS for Samsung, understøtter de bærbare Google og 3. parts apps.

Pris på Samsung Galaxy Watch6 og Watch6 Classic

Samsung Galaxy Watch6 fås i farverne Graphite (begge størrelser), Silver (kun 44 mm) og Gold (kun 40 mm).  De to ure kan forudbestilles nu og salget starter ellers den 11. august.

Galaxy Watch6 er har en pris fra 2.399 kroner for 40mm-modellen. For 44mm-modellen er den vejledende pris fra 2.599 kroner.

Vejledende pris for standardmodellen i Galaxy Watch6 Classic er fra 3.099 kroner for 43mm-modellen, mens 47mm-modellen har pris fra 3.349 kroner.

Find priser på smartwatch her.