Xiaomi lancerer Watch 2 Pro-smartwatch med skarp pris

Xiaomi Watch 2 Pro og Xiaomi Smart Band 8 er nye smartwatch og træningsarmbånd med flotte specifikationer til attraktive priser.

Xiaomi lancerer Watch 2 Pro-smartwatch med skarp pris

Xiaomi lancerede sammen med deres to nye flagskibstelefoner, Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro, et nyt smartwatch og træningsarmbånd. Ligesom de nye telefoner frister Xiaomi Watch 2 Pro og Xiaomi Smart Band 8 med flotte specifikationer og et stort udvalg af funktioner til at lav pris.

Se også: Test af smartwatches

Xiaomi Watch 2 Pro: Specifikationer og pris

Xiaomi Watch 2 Pro

Watch 2 Pro er det helt nye smartwatch fra Xiaomi, der byder på lækkert klassisk urdesign, hurtigere ydeevne, Googles smartwatch-software og tjenester – altsammen til en meget skarp pris.

Ydeevnen i Watch 2 Pro kommer fra Qualcomms Snapdragon W5 + Gen 1, der blev lanceret sidste år, men stadig ikke er at finde i mange smartwatches på trods af store ydelses- og effektivitetsforbedringer. Det siges, at det kommende Google Pixel Watch 2 får samme chipset. Man kan altså se frem til en hurtigere ydeevne i Xiaomi Watch 2 Pro.

Xiaomi Watch 2 Pro byder på et stilrent design med en slidstærk urkasse i rustfrit stål. Urremmen fås i enten læder eller robust fluorogummi, og begge modeller fås i forskellige farver. Skærmen er en 1,43″ AMOLED-skærm, omgivet af en drejelig krone, der bruges til navigation rundt i urets software. I kronen er der også nu en genvejsknap, som gør det muligt at indstille hurtig adgang til favoritfunktioner.

Watch 2 Pro byder på over 150 sportsindstillinger, daglige resultater og tracking af søvnkvalitet.

Xiaomi lover 65 timers estimeret batteritid. Det burde derfor holde på stræmmen i flere dage i den virkelige verden.

Softwaren i det nye ur kommer fra Google. Ombord finder man Googles Wear OS, der giver adgang til et stort udvalg af apps, herunder Google Wallet, Google Maps og Google Assisstant, fitness-apps og flere.

Se også: Xiaomi 13T og 13T Pro lanceret: Topmodeller til halv pris

Pris på Xiaomi Watch 2 Pro

Ligesom de to nye smartphones i 13T-serien, er prisen på Xiaomi Watch 2 Pro overraskende lav. Xiaomi Watch 2 Pro har fået en vejledende pris fra 1.999 kroner.

Det fås i farverne Black og Silver og lanceres i Danmark senere i efteråret.

Xiaomi Smart Band 8: Specifikationer og pris

Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi lancerede i samme omgang fitnesstracker og træningsarmbåndet Smart Band 8, der byder på et bredt udvalg af trænings- og sundhedsfunktioner, kombineret med en meget lav pris.

Man finder mere end 150 sportsindstillinger i det nye Smart Band 8. Til dedikerede løbere findes der en ny ‘Pebble Mode’, hvor man kan fastgøre båndet til snørebåndet for at få mere detaljerede oplysninger om løbestil og form.

Xiaomi Smart Band 8 er udstyret til at måle iltning og puls i løbet af dagen, overvåge søvn og gør det nu også muligt at holde styr på menstruationscyklus.

Det 190 mAh store batteri giver op til 16 dages brug på én opladning. Desuden giver den nye hurtigopladningsfunktion fuld opladning på kun én time.

Xiaomi Smart Band 8 har en AMOLED-skærm på 1,62″, som er beskyttet af Gorilla Glass 3-glas.

Pris på Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi Smart Band 8 har en vejledende pris på 349 kroner. Det lanceres i Danmark senere på efteråret.

Xiaomi Smart Band 8 fås i farverne Gold og Graphite Black.

Se også: Test af telefoner fra Xiaomi