Xiaomi viser styrke med nye smart home-produkter

Mød den nye robotstøvsuger, smart TV, smartwatch, fitness armbånd og in-ear ørertelelefoner, der tydeligt viser hvad der er Xiaomis styrke.

Xiaomi viser styrke med nye smart home-produkter

I forbindelse med lanceringen af de to nye premiumtelefoner 14T og 14T Pro præsenterede Xiaomi også en række nye wearables og smart home-produkter. Mød nyeste robotstøvsuger, smart TV, smartwatch, fitness armbånd og in-ear ørertelelefoner fra Xiaomi.

Se også: Bedste wearbles og smart home-produkter

Nye wearables og smart home-produkter fra Xiaomi

Xiaomi har netop præsenteret hele seks nye produkter, heriblandt en ny robotstøvsuger med selvrensende moppedyser og automatisk tømning af støvbeholderen.

Her tager vi et kort kig på den nye robotstøvsuger Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro og Max, smart TV’et Xiaomi TV Max, smartwatch Xiaomi Watch 2, fitness armbåndet Xiaomi Smart Band 9 og de trådløse øretelefoner Xiaomi Buds 5.

Xiaomi Robot Vacuum X20 Max og Pro

Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro

Xiaomi Robot Vacuum X20 er en alt-i-en-løsning i form af en robotstøvsuger. To nye modeller er ankommet, nemlig Xiaomi Robot Vacuum X20 Max og Pro.

Xiaomi Robot Vacuum X20 Max har 8000Pa sugestyrke, justerbare varmeregulatorer og et 5200mAh-batteri. Xiaomi Robot Vacuum X20 bliver tilgængelig i Norden i løbet af 2024 til en vejledende pris på 4.999 kr.

Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro har selvrensende moppedyser, en automatisk tømning af støvbeholderen på 13 sekunder og en sugestyrke på 7000Pa. Robotstøvsugeren bruger intelligente systemer til at undgå forhindringer og tilpasser sugestyrken afhængigt af underlaget.

Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro bliver tilgængelig i Norden i løbet af 2024 til en vejledende pris på 4.299 kr.

Se også: De absolut bedste robotstøvsugere

Xiaomi TV Max

Xiaomi TV Max

Xiaomi TV Max har QLED-skærme, 144Hz opdateringsfrekvens og HDMI 2.1 med VRR. Med det nye smartwatch Xiaomi Watch 2 kan brugerne også styre indholdet, uden at løfte en fjernbetjening. Xiaomi TV Max kommer i enten 85 eller 100 tommer.

TV-modellerne har en global vejledende pris på henholdsvis 1.999,99 Euro og 1.299,99 Euro. Der er ikke danske priser endnu.

Xiaomi Watch 2

Xiaomi Watch 2

Watch 2 er nyeste smartwatch fra Xiaomi med masser af trænings- og sundhedsfunktioner. Ud over det tilbyder Xiaomi Watch 2 integreret kontrol af den nye Xiaomi TV Max 2025-serie, hvor man kan deltage i interaktive bokselektioner med Mi Fitness-appen.

Xiaomi Watch 2 vil være tilgængelig fra slutningen af oktober med en vejledende pris på 1.599 kr.

Se også: De absolut bedste smartwatches til Android-telefoner

Xiaomi Smart Band 9

Xiaomi Smart Band 9

Xiaomi Smart Band 9 kommer med over 150 sportsfunktioner, 200 forskellige urskiver samt en række af stilfulde armbånd. Designet til en kombination af funktionalitet til en aktiv livsstil og modeudtryk.

Xiaomi Smart Band 9 er tilgængelig til en vejledende pris på 349 kr.

Xiaomi Buds 5

Xiaomi Buds 5

Xiaomi Buds 5 kommer med en 11 mm dobbeltmagnetisk driver, Harman AudioEFX-justering, Qualcomm aptX™ Lossless og aktiv støjreduktion. En tripelmikrofon giver en klar og tydelig lyd selv i vind med styrke på 12m/s.

Xiaomi Buds 5 kommer til at være tilgængelige i midten af oktober til en pris på 799 kr.

Se også: De absolut bedste trådløse in-ear-høretelefoner

Økosystemet er Xiaomis store fordel

Hele otte produkter lancerede Xiaomi på den samme dag – og det er netop Xiaomis store fordel, hvis man sammenligner med nogle af de mest direkte konkurrenter på det danske smartphonemarked.

Tager man et kig på konkurrenterne OnePlus og Motorola, som alle kæmper om den relativ lille markedsandelen, der er tilovers fra Samsung og Apple, har de kun deres smartphones – og enkelte stykker tilbehør.

Xiaomi derimod har et enormt økosystem af produkter, der alle er smarte og fungerer sammen og har som formål at gøre hverdagen lettere.

Xiaomi laver alt fra mobiltelefoner, smart home, wearables, opkoblede hvidevarer og selv elbiler. Netop dette økosystem er Xiaomis store fordel, hvor ingen af konkurrenterne kan være med.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner fra Xiaomi