Xbox Game Pass har ramt skyhøjt antal abonnenter

Microsofts spilstreaming-tjeneste vokser fortsat og har nu ramt 18 millioner abonnenter. Det er en stigning på 3 millioner brugere siden september.

Xbox Game Pass har ramt skyhøjt antal abonnenter

Xbox Game Pass er Microsofts abonnementstjeneste, der også bliver kaldt for ”Netflix for spil”, der giver adgang til et udvalg af mere end 100 Xbox-spil til en pris på 99 kroner per måned. Og tjenesten, som benytter Microsofts xCloud er tydeligvis populær, for siden september er der kommet 3 millioner nye abonnenter til. I alt har Xbox Game Pass nu over 18 millioner abonnenter.

Microsoft har haft fokus på Xbox Game Pass i mere end et år nu, og virksomheden er gået all in på at gøre det til en succes. Bungies Destiny 2 blev tilgængelig på Xbox Game Pass i slutningen af ​​sidste år, og Control kan også findes på tjenesten til både Xbox og PC.

Microsofts administrerende direktør, Satya Nadella, har afsløret, at Xbox Live har mere end 100 millioner aktive brugere hver måned. Derudover kaldte han lanceringen af ​​Xbox Series X og S for den mest succesrige i Microsofts historie, fordi de har solgt flere enheder, end der nogensinde før er blevet solgt i en lanceringsmåned.

Læs også: PlayStation 5 eller Xbox Series X – hvilken skal du købe?

Xbox Game Pass
Xbox Game Pass er også tilgængeligt på Android.

Læs også: Spil-streamingtjenesten Stadia finder snart vej til iPhone og iPad

Fokus på markedsføring og opkøb

Microsoft ser også ud til at ville fokusere endnu mere på opkøb, så de kan styrke det indhold, der er tilgængeligt på Game Pass – og deres ZeniMax Media-opkøb vil helt sikkert styrke Xbox Game Pass i fremtiden.

Derudover har Microsoft også kørt en række kampagner, der skal lokke forbrugerne til Xbox Game Pass. Selskabet tilbyder regelmæssigt den første måned af tjenesten for 1 dollars og har opfordret Xbox Live Gold-kunder til at skifte til Xbox Game Pass Ultimate, som inkluderer virksomhedens nye xCloud-spilstreaming-funktion. Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter får også nu en måned med Disney Plus gratis med sammen med andre fordele.

Se også: Nyheder om spil og konsoller

Redaktionen har mere til sagen

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 6/1/2021 fulgte vi op med en artikel om IKEA hjælper med at finde skabe, der kan rumme PS5 og Xbox – Følg det videre forløb her. Læs også seneste nyt om emnet her.