Xbox Series X klar til salg til november

Microsoft har netop meldt ud, at deres kommende spillekonsol Xbox Series X lander i butikkerne til november. Måske allerede den 6. november.

Xbox Series X klar til salg til november

Microsoft er ude med både gode og dårlige nyheder om deres kommende spillekonsol, Xbox Series X. En salgsstart er endelig officiel, men til gengæld bliver den eksklusive spiltitel Halo Infinite udskudt til 2021.

Nu ligger alt presset altså på Sony og deres PlayStation 5. Microsoft har nemlig lige meldt ud, at deres næste generations-spillekonsol vil være klar til salg i butikkerne til november. Tidligere har Microsoft meldt ud, at den ville komme inden jul, men nu har vi altså meget tættere på en officiel salgsstart. Skal man tro de seneste rygter, så sker dette allerede i starten af november, nemlig den 6. Sony seneste udmelding er stadig, at PS5 er klar “til jul”.

Læs også: Microsoft afslører specifikationerne på Xbox Series X

Stadig ingen pris på Xbox Series X

Selv om Microsoft nu melder en salgsstart ud, så er der intet nyt om prisen og forudbestillinger på Xbox Series X, så der må vi igen væbne os med tålmodighed.

Xbox Series X var forventet at komme sammen med den ekslusive spiltitel Halo Infinite, men det spil bliver nu desværre udsat til 2021. Det er dårlige nyheder for konsollen, som derfor ikke har meget ekslusivt indhold, når salget skydes i gang. Derimod forventes Sony at stå klar med flere titler til PlayStation 5. Forsinkelsen skyldes, at 343 Industries, som står bag spillet, vil levere en spiloplevelse, så lever op til deres egne krav.

Xbox Series X byder på en specialdesignet processor, der udnytter AMD’s nyeste Zen 2- og RDNA 2-arkitekturer. Konsollens nye SOC-system (System On a Chip) er fra bunden designet med fokus på hastighed og ydeevne. Det har 12 teraflop processorkraft og en kompatibilitet, der dækker fire generationer af spil. Spillene til Xbox Series X vil blive afviklet i ægte 4K i op til 120 fps, men konsollen understøtter helt op til 8K. En helt ny, og ret simpel, opbygning skal holde konsollens indmad afkølet og klar til mange timers gaming.

Nu er det jeres tur Sony…

Læs også: Rygte: Microsoft vil annoncere billig Xbox Series S i august

 

Mere til fortællingen

Efterfølgende kom der nyt om emnet. Lasse Olsen fastholdt sit fokus på emnet. d. 30/6/2020 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen om Rygte: Microsoft vil annoncere billig Xbox Series S i august – Følg den videre udvikling her. Læs også seneste nyt om temaet her.