Du kan godt få mobilt bredbånd med HELT fri data

Er du også træt af dataloftet på mobilt bredbånd? Du ved det måske ikke, men nu kan du få mobilt bredbånd til hjemmet med helt fri data.

Du kan godt få mobilt bredbånd med HELT fri data

Som de fleste nok ved er fri data ikke rigtig fri data, hverken når vi snakker mobilabonnementer eller mobilt bredbånd. Faktisk er det ret langt fra at være fri data. Men der er gode nyheder, for nu kan man faktisk købe mobilt bredbånd, der ikke har et dataloft. Vi tager et kig på det her og sammenligner priserne på 5G-bredbånd.

Mobilt bredbånd er generelt ret smart. Det er for de fleste rigeligt hurtigt, det er simpelt, billigt og ikke mindst mobilt, hvor det let kan tages med på ferie eller i sommerhus. Der er dog stadig en enkelt “lille” ting der holder det tilbage, som er en stor fordel for det kablede bredbånd, nemlig begrænsninger på det data du må bruge hver måned.

Mobilt bredbånd uden dataloft

Kablet bredbånd kommer nemlig ikke med en datapakke, man hver måned skal bekymre sig om at få brugt op for hurtigt. I stedet kan du streame, spille, downloade og bruge løs af dit bredbånd, uden at skulle bekymre dig om dit dataforbrug. Sådan er det desværre ikke med mobilt bredbånd, og det er en stor ulempe, når de to typer bredbånd sammenlignes.

Nu er der dog sket det heldige, at ét teleselskab har vovet pelsen og fjernet “fair-use” grænsen på deres mobile bredbånd. Det er teleselskabet 3, der gik fra at tilbyde 2TB data i deres mobile bredbånd til hjemmet, til 1TB, til nu at fjerne dataloftet helt. Det betyder, at man med 3s mobile bredbånd via 5G til hjemmet kan bruge al den data man kunne have lyst til og brug for.

Forhåbentlig kan det også få andre teleselskaber til at gøre det samme. Dét man skal være opmærksom på er, at 3 ikke tilbyder dette bredbåndsabonnement til alle. Det kræver nemlig, at du på deres netværk har 5G-dækning, hvor du bor. Det er noget du kan tjekke på deres hjemmeside.

Se aktuelle 5G-bredbånd hos 3

Er 3s priser på mobilt bredbånd til hjemmet billige?

Det lyder jo godt med et mobilt bredbånd uden et dataloft, men hvad med prisen så? En kombination af 5G og ubegrænset data må jo være dyrt? Men det er faktisk ikke så slemt endda.

Lige nu kører teleselskabet 3 en kampagne på 5G-bredbånd, hvor man får det til 130 kroner per måned i seks måneder. Herefter er den månedlige abonnementspris 230 kroner. Desværre skal man købe 3s 5G-router med i abonnementet, hvilket giver en ekstraudgift på 2.760 kroner, der dog kan købes på afbetaling op til 40 måneder. Ærgerligt hvis man i forvejen har en 5G-router.

Her er et overblik over teleselskabernes priser på 5G-bredbånd:

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Telia

Telia bruger sit eget mobilnet:

 • 5G med 1.000 GB)
  Inkl. gratis 5G-lånerouter
  Pris: 329 kroner per måned (199 kroner per måned de første 6 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

3

3 bruger sit eget mobilnet:

 • 5G med ubegrænset data)
  5G-router købes kontant (afdrag i op til 40 måneder muligt)
  Pris: 299 kroner per måned (199 kroner per måned de første 6 måneder og 230 kroner per måned efter 40 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos 3

YouSee

YouSee bruger TDC NET:

 • 5G med 1.000 GB
  5G-lånerouter kan lejes for 200 kroner
  Pris: 349 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos YouSee

Telmore

Telmore bruger TDC NET:

 • 5G med 1.000 GB
  5G-lånerouter kan lejes for 0 kroner
  Pris: 329 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Telenor

 • 5G med 1.000 GB
  5G-router købes kontant (afdrag i op til 36 måneder muligt­­)
  Pris: 199 kroner per måned de første 12 måneder (derefter 329 kroner per måned indtil 36. måned – derefter 279 kroner per måned)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telenor

Greentel

Greentel bruger Telias mobilnet:

 • 5G med 1.000 GB
  Pris: 308 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Greentel