Pris på Google Nest Wifi Pro med Wi-Fi 6E lækket

Specifikationer og pris på Googles kommende Wi-Fi mestsystem er lækket. Se hvad Google Nest Wifi Pro forventes at koste.

Pris på Google Nest Wifi Pro med Wi-Fi 6E lækket

Google WiFi blev til Google Nest WiFi og snart bliver Nest WiFi til Nest WiFi Pro. Google er nemlig på vej med en ny udgave af Wi-Fi meshsystemet, der blandt andet byder på Wi-Fi 6E.

Nest WiFi har været på markedet siden 2016 og fik i 2019 en opdatering. I forhold til flere andre routere og meshsystemer på markedet i dag, mangler Googles flere af de nyere teknologier. Google Nest WiFi Pro er endnu ikke officielt lanceret, men forventes at komme senere i år. Allerede nu er prisen lækket på Google Nest WiFi Pro og enkelte specifikationer.

Læs også: Google står over for to gigantiske milliardbøder

Hvad vil Google Nest WiFi Pro koste?

Google Nest WiFi Pro vil komme i flere varianter, hvor forskellen er antallet af enheder. Prisen for en enkelt Nest WiFi Pro-router er angiveligt 199 dollars. Det er 50 dollars dyrere end Nest WiFi, da denne blev lanceret. Herhjemme startede Nest WiFi ved 1.390 kroner. Så vi skal nok regne med en dansk pris på Google Nest WiFi Pro på omkring 1.700 til 1.800 kroner.

Der er endnu ikke nogle billeder af den kommende router, men vi ved lidt om den. Den kommer blandt andet med Wi-Fi 6E, der sikrer et pålideligt, stabilt og hurtigt Wi-Fi, og Bluetooth Low Energy og Thread mesh networking-radioer – disse menes at være til for Matter).

Se også: De bedste mesh-routere

Hvornår kommer Google Nest WiFi Pro

Google afholder den 6. oktober et event for nye Pixel 7-telefoner, hvor vi også forventer at se et Pixel smartwatch. Dette kunne også meget vel være tidspunktet, hvor Nest WiFi Pro bliver lanceret.

Vi følger selvfølgelig med i eventet og bringer jer nyhederne hurtigst muligt.

Se også: Tips og guides til bredbånd