OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er nu i butikkerne

I dag klokken 11:00 starter salget af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Her er et overblik over hvilke butikker og teleselskaber der sælger dem.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er nu i butikkerne

OnePlus’ nyeste generation af lynhurtige mobiltelefoner lander hos landets butikker og teleselskaber i dag. Her giver vi et overblik over hvor de sælges.

OnePlus 8 Pro er det nye flagskib fra den kinesiske producent, hvis første mobil, OnePlus One, vi anmeldte tilbage i 2014. Siden 2014 er der sket meget, men det er der samtidig fra seneste generation til denne. OnePlus 7T Pro var også en fremragende mobiltelefon og denne gang har OnePlus, på ret kort tid, lavet gode forbedringer, som tager den nye OnePlus 8 Pro op på et rigtigt topmodel-niveau.

Hardwaren består af det hurtigste indmad der findes på markedet, kameraet og batteri er forbedret og skærmen er en af de allerbedste vi har prøvet. Derudover har Pro-modellen nu fået to efterspurgte funktioner: IP68-certificering og trådløs opladning.

OnePlus 8 er den mindre og billigere model, som arver alle de gode ting fra dens forgænger, men tilføjer den hurtigere Snapdragon 865-chip, større batteri og bedre skærm. Med 5G indbygget er begge modeller fremtidssikret.

Læs også: OnePlus 8 og 8 Pro – Her er priserne

OnePlus 8-serien kan købes i disse butikker

Fra i dag, klokke 11:00, kan OnePlus 8 og OnePlus 8 købes i de danske butikker samt hos teleselskaberne. Her kan du se hvor:

  • OnePlus’ hjemmeside
  • Telia
  • Call Me
  • YouSee
  • 3
  • Telenor
  • Proshop
  • Elgiganten

Priserne starter ved 5.399 kroner for OnePlus 8 og 6.999 kroner for OnePlus 8 Pro.

Her kan du sammenligne pris på OnePlus 8-serien.

I første omgang er det den sorte og grønne udgave af OnePlus 8, der kan købes, hvor den specielle Interstellar Glow først lander om to uger. Den grønne udgave kan fås med både 8 GB RAM/128 GB lagerplads samt en dyrere 12 GB/256 GB. OnePlus 8 Pro fås i tre farver: sort, grøn og blå, som alle tre kan købes fra i dag. Dog er de grønne og blå udgaver kun i en dyrere 12 GB RAM/256 GB lagerplads-udgave.

Læs også: Give-away: Vi har koder til OnePlus 8 og 8 Pro med ekstra tilbehør