Voldsomt prisfald på den mest populære foldbare mobil

Samsung Galaxy Flip4 blev lanceret til 8.699 kroner - i dag koster den fra godt 5.600 kroner, et prisfald på over 3.000 kroner på få måneder.

Voldsomt prisfald på den mest populære foldbare mobil

Hvis du har fået mod på at prøve kræfter med en foldbar telefon, så er der rigtig god mulighed for at få fat i den mest populære af sin art lige nu, der samtidig er en af de bedste. Og det krydret med et massivt prisfald og besparelse på over 3.000 kroner siden lanceringen for få måneder siden. Vi taler naturligvis om Samsung Galaxy Flip4.

Bedste tilbud på Samsung Galaxy Flip4

Samsung Galaxy Flip4 blev lanceret tilbage i august til en pris på 8.699 kroner, men her efter kun fire måneder i butikkerne, er den faldet til langt under 6.000 kroner. Prisen på Galaxy Flip4 starter fra 5.666 kroner i skrivende stund. Det betyder, at telefonen er raslet ned i pris og er altså blevet over 3.000 kroner billigere på meget kort tid.

Herunder kan du se dagsaktuelle priser på Samsung Galaxy Flip4.

De bedste priser på Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB

Opdateret 30/11 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Telegiganten
Mindstepris
5.280,-
5.280,-
Inphone.dk
Mindstepris
5.299,-
5.299,-
Salgsbutikken
Mindstepris
6.206,-
6.206,-

Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB udbydes af 17 udbydere. Du kan spare op til 4.509,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 17 webshops »

Flip4 er den bedst sælgende foldbare telefon pt. Det skyldes en kombination af et godt format og udmærkede funktioner. Telefonen er yderst praktisk og den giver også lidt ekstra opmærksomhed, når man folder den ud og i.

Se også: Bliver disse problemer løst, bliver foldbare telefoner en succes

Det skriver vi i testen

I vores anmeldelse af Samsung Galaxy Flip4 skrev vi:

“Når man får den i hænderne, er det svært ikke at blive imponeret. Den er lille og kvadratisk, solidt bygget og man får virkelig følelsen af, at det er kvalitet. Ikke nok med det, så virker den anderledes end den traditionelle smartphone, hvilket netop mange er interesserede i.

Hardwaren i Samsung Galaxy Flip 4 fejler absolut intet. Det er en lækker stor og hurtig skærm på indersiden med adaptiv 120 Hz-opdateringshastighed. Flip 4 har imponerende ydeevne og telefonen føles føles meget flydende og hurtig i brug.

Flip 4 har fået et større batteri, hvilket virkelig kan mærkes. Faktisk er det den bedste forbedring i denne nye udgave. Samsung Galaxy Flip 4 holder let en hel dag. Kameraet består af to 12 megapixel sensorer på bagsiden samt et 10 megapixel til selfies. Grundlæggende er det et fint kamera, der producerer meget farvefyldte og delevenlige billeder. Det er hurtigt i brug, let at tage gode billeder og her er mange funktioner”.

Du kan læse hele vores store test af Samsung Galaxy Flip4 på mobilpriser.dk.