De bedste apps til dit Apple TV [TIP]

Et Apple TV kan bruges til alverdens ting, og vi har samlet en liste over nogle af de bedste apps på markedet.

De bedste apps til dit Apple TV [TIP]

Sidste år udkom fjerde generation af Apple TV, og vi blev mødt af et komplet redesignet interface, en opdateret fjernbetjening med touchpad og tilføjelsen af Siri.

Med Apple TV 4 kom også en dedikeret App Store, så du nu selv kan vælge og hente de apps, der passer bedst til dig.

Vi har her på Mobilsiden.dk samlet en oversigt over nogle af bedste apps til at pryde dit Apple TV og sikre dig timevis af underholdning.

Læs også: De bedste apps til Chromecast [TIP]

Apple TV
Visning af film fungerer utrolig godt på Apple TV

Videotjenester

Netflix
Selvfølgelig skal den amerikanske streaminggigant med på denne liste. Netflix er et kæmpe univers af film og TV-serier, og du er sikret underholdning i massevis.

Appen i sig selv fungerer rigtig godt på Apple TV’et, og du kan nemt browse igennem de forskellige genrer eller søge efter en bestemt titel. Netflix er derfor den perfekte makker i stuen og en af de bedste tjenester på markedet.

Netflix er gratis i Apple TV’s App Store

DR TV
Danmarks Radio er også kommet med en app til det nye Apple TV, og den er de sluppet rigtig godt afsted med. Med DR TV kan du både gense gamle programmer og se DR’s kanaler direkte, og det hele er smeltet sammen i et nydeligt interface, som du nemt kan finde rundt i med den nye fjernbetjening.

DR TV er ligeledes gratis i Apple TV’s App Store

YouTube
YouTube er kendt verden over, og der er ikke det, som ikke findes på YouTube. Tjenesten er perfekt sammen med dit Apple TV, og derfor skal den også med på denne liste. Appen ligner sig selv i det nye Apple TV og lader dig naturligvis søge i YouTubes kæmpe database, samt viser dig anbefalede og populære videoer.

YouTube findes også gratis i Apple TV’s App Store

Andre gode tjenester
Viaplay
TV2 Play
HBO Go

Apple TV bedste apps
Netflix har alt hvad hjertet begærer af film og TV

Apple TV som spillekonsol

Med en App Store åbner Apple nu op for en hel ny side af Apple TV’et, nemlig som en spillekonsol. Rigtig mange af de kendte og elskede spil fra iOS er blevet genskabt til Apple TV 4, og vi har kigget på at par af de spil, som fungerer særlig godt på boksen.

Læs også: Bruger advarer: Apple TV er skrøbeligere end før

Asphalt 8
Et af de bedste racerspil til mobilenheder har også fundet vej til Apple TV, og Asphalt 8 er uden tvivl værd at have installeret. Spillet har mange forskellige baner og køretøjer og grafikken er helt i top. Styringen foregår via den nye remote med indbygget gyroskop og giver dig en lille fornemmelse af at holde på et rat.

Asphalt 8 kan hentes gratis fra Apple TV’s App Store.

Crossy Road
Crossy Road er et simpelt men sjovt spil, der fungerer rigtig godt på Apple TV. Spillet går i alt sin enkelhed ud på at få en figur, sikkert over en masse veje og floder.

Målet er at komme så langt som muligt, uden at blive ramt af forhindringerne, og det er sådan set det. Der er mulighed for at spille to sammen, men det fungerer bedst som et single player spil.

Crossy Road kan også downloades gratis fra Apple TV’s App Store.

Does not Commute TV
Her er der tale om et spil, der er blevet lavet i en speciel udgave til Apple TV, men som har sine rødder i en mobiludgave. Does not Commute er et sjovt spil, der går ud på at fragte forskellige personer i forskellige køretøjer fra A til B.

Umiddelbart lyder det enkelt, men der hvor det bliver rigtig svært er, når dem du lige har fragtet rundt begynder at køre over din bane. Spillet husker nemlig den tur, du lige har kørt, og lægger den nye oveni.

På den måde har du lige pludselig en masse biler, der kører ind over hinanden, og det bliver svære og svære at få en ny ind i ligningen, uden at støde sammen med de andre.

Does not Commute koster 25 kroner i Apple TV’s App Store.

Andre spil
Edge Extended
Pac Man 256
Impulse GP
Badland

Apple TV bedste apps
Asphalt 8 er et spil med fart på

Det kan du også med et Apple TV

Zova Yoga Workout
Er du interesseret i yoga, så er denne app måske noget for dig. Zova Workout kan downloades gratis, og giver dig adgang til en række yoga-programmer lavet af sundheds-og fitnesseksperter.

Appen giver dig mulighed for at se både tiden og antallet af forbrændte kalorier ved hver Yoga-video, inden du starter. Du får desuden gode forklaringer undervejs, der giver mulighed for, at alle kan være med. Det er dog ikke alle videoer, der er gratis, og du må betale lidt, hvis du vil have den fulde adgang.

Zova Yoga Workout kan hentes gratis i Apple TV’s App Store

Infuse 4
Infuse 4 er et program, du kan bruge til at afspille dine egne mediefiler. Appen kan tilgå og afspille hvad du end måtte have liggende af videoer på din computer, NAS-drev eller anden form for Wi-Fi Drev. Den kan tilgå alt slags materiale, og understøtter mere end 14 videoformater, så du nemt kan afspille dit yndlingsindhold.

Infuse 4 kan ligeledes hentes gratis fra Apple TV’s App Store

NASA TV
Den sidste app er helt ny og kun lige kommet til Apple TV. Med NASAs app kan du følge med live fra den internationale rumstation, mens du sidder trygt i din stue. Med appen får du også adgang til mere end 15.000 billeder taget fra rumstationen, samt et interaktivt satellitkort. Alt i alt en ret blæret app.

NASA TV kan hentes gratis nu i Apple TV’s App Store.

Apple TV bedste apps
Find det program der passer dig

Læs også: Mobilsiden kårer: Årets streamingtjeneste

Det var vores guide til gode apps, du kan hente til dit Apple TV.

Hvad er dine favoritapplikationer til det nye Apple TV? Lad os høre i kommentarfeltet under artiklen.