Få gratis gavekort på 500 kr med nyt mobilabonnement

Hos to teleselskaber kan man lige nu få et gratis gavekort på 500 kroner i hånden, når man tegner et mobilabonnement hos dem.

Få gratis gavekort på 500 kr med nyt mobilabonnement

Der er nu lige nu en ekstra god grund til, at tage et nærmere kig på hvad du betaler for dit mobilabonnement. Hos to af de billigeste teleselskaber kan man nemlig få et gratis gavekort på 500 kroner, hvis man skifter til dem. Vi tager et nærmere kig på deres tilbud her i artiklen.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Få gratis gavekort hos eesy og Call Me

Det er de to lavprisselskaber Call Me og eesy, der nu frister mulige nye mobilkunder med et gratis gavekort, der kan bruges til mange forskellige ting. Men hvordan hænger det sammen, hvilke mobilabonnementer tilbydes det med og hvad skal man gøre, hvis man vil benytte sig af tilbuddet? Læs mere om dét nedenfor.

eesy

Hos eesy er det nu muligt at få et helt gratis supergavekort på 500 kroner, hvis man tegner et nyt mobilabonnement hos dem.

Hos eesy kan man vælge mellem forskellige mobilabonnementer:

  • Fri tale, 50 GB data og 30 GB EU-data til 119 kroner per måned (59 kroner de første tre måneder)
  • Fri tale, 100 GB og 20 GB EU-data til 129 kroner per måned (64 kroner de første tre måneder).

Dertil får man et såkaldt Supergavekort. Dette supergavekort kan bruges i mange forskellige butikker.

Hos eesy skal man blot bruge koden EESY500, når man køber et mobilabonnement. eesy har som betingelse, at man flytter et mobilnummer til eesy. Samt maks 1 gavekort pr. husstand om året og at det ikke kan kombineres med andre kampagner.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Call Me

Også hos Call Me er det nu muligt at få et gratis supergavekort på 500 kroner, hvis man tegner et mobilabonnement hos dem. Det er dog kun et enkelt mobilabonnement, hvor dette er en mulighed.

I mobilabonnementet får man fri tale, 40 GB data og 15 GB EU-data. Den månedlige pris er 119 kroner per måned.

Det gratis gavekort er et såkaldt supergavekort, der kan bruges i mange forskellige butikker.

Call Me oplyser, at tilbuddet kun gælder ved flytning af nummer til Call Me og ved købe af ovenstående mobilabonnement. Der er 6 måneders binding på mobilabonnementet.

Se aktuelle tilbud hos Call Me

Lige nu har Call Me samme abonnement på deres hjemmeside, hvor man første tre måneder til halv pris samt streamingtjenesten C More. Det går man altså glip af, hvis man vælger gavekortet på 500 kroner.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer