Fjern alle notifikationer fra din Windows Phone i én bevægelse [TIP]

En dedikeret knap er indbygget til formålet, men et swipe med 2 fingre kan også fjerne alle notifikationer på én gang.

Fjern alle notifikationer fra din Windows Phone i én bevægelse [TIP]

Navigationsknapperne på mobilskærmen er svære at undgå, men mobilproducenterne prøver i stigende grad at implementere smarte bevægelse, som kan gøre den daglige betjening af enheden mere behagelig og flydende.

Windows Phone 8.1 – Vores første indtryk

Da der ikke altid gives tip til brug af disse behjælpelige swipes, så benytter mange stadig de almindelige knapper til at navigere rundt imellem hjemmeskærme, apps o.lign. 

Microsoft har i den forbindelse påbegyndt udrulningen af Windows Phone 8.1, der endelig bringer et notifikationscenter til systemet, der ikke overraskende indeholder notifikationer, og genveje til system-indstillinger som på Android.

I det nye Notifikations Center kan alle notifikationer slettes enkeltvis ved at slide dem ud af skærmen. Der er desuden indbygget en dedikeret knap som på Android, så alle notifikationer kan slettes på én gang.

Men vidste du, at du også kan swipe alle notifikationerne væk på én gang blot ved at bruge 2 fingre på skærmen. 

Tricket er måske mest anvendelig til tablet-brug, da den daglige enhånds-betjening af mobilen hæmmer tilgængeligeden af 2 fingre på skærmen. Apple har tidligere bragt specielle multitasking funktioner eksklusivt til iPad, som vi har fortalt i artiklen Sådan betjener du din iPad på den fede måde [TIP], men Microsoft giver altså også mobilbrugere mulighed for at udnytte funktionaliteten.

Udnytter du mobilproducentens smarte swipes, eller holder du dig til knapperne for at finde rundt på mobilen? 

Kilde: Windows Phone Central