Hent de nye baggrunde fra Samsung Galaxy S9 her [TIP]

Har du ikke lyst til at kaste 7.000 kr efter en ny mobil, så kan du i stedet gratis hente et af de nye flotte wallpapers fra Samsung Galaxy S9. Hent dem her.

Hent de nye baggrunde fra Samsung Galaxy S9 her [TIP]

Man kan hurtigt komme til at føle, at man går rundt med en aldrende mobil, når man læser om alle de lækre mobiler fra MWC. Men det er dyrt at skifte mobilen ud, og højest sandsynligt er der endnu ingen grund til det. Faktisk viser analyser at der bliver solgt færre mobiler, fordi folk nu beholder deres mobiler i længere tid. 

Men selvom din mobil er sidste års udgave, så kan du sagtens puste liv i den igen. Der er flere måder at gøre det på; hent en ny launcher, skift lyde ud med nye, hent nyt ikoner eller skift din baggrund til en ny fed farve. Det sidste hjælper vi dig med her.

galaxy s9 wallpaper
Samsung Galaxy S9 baggrund. Foto: Androidpolice.com

Samsung Galaxy S9 der kommer i næste måned, kommer som altid med en række nye wallpapers – faktisk hele 19 af slagsen. Androidpolice har fået adgang til alle baggrunde i deres originale størrelse. Du kan se og hente alle de ny baggrunde lige her: https://imgur.com/a/fRKrC

Læs også: Se Mobilsiden.dk brugernes hjemmeskærme

galaxy s9 wallpaper
Samsung Galaxy S9 wallpaper. Foto: Androidpolice.com