Sådan betaler du med Apple Pay [TIP]

Følg den opsætningsguide og kom godt i gang med mobilbetalinger via Apple Pay.

Sådan betaler du med Apple Pay [TIP]

Apples enkle mobilbetalingsløsning er landet i Danmark og med denne i samspil med konto i den rette bank, kan du komme hurtigt i gang med at foretage trådløse betalinger via Apple Pay.

Først skal du sikre dig, at du har den rette enhed, det rette betalingskort og at din bank understøtter Apple Pay. Klik her for at se, hvilke Apple-enheder, kort, banker og pengeinstitutter understøtter Apple Pay i Danmark.

Har du det rette udstyr kan Apple Pay opsættes på under et minut. Læs herunder og se hvordan.

Læs også:  Nu kan du betale med Apple Pay i Danmark

Apple Pay betaling og opsætning
Opsætningen af Apple Pay kan gøres på under et minut. Foto: Jyske Bank

Sådan opsætter du Apple Pay

Før du kan komme i gang med at betale med Apple Pay skal du knytte et betalingskort til tjenesten. Det gør du ved at følge disse skridt.

  • Åbn app’en Wallet
  • Tryk på ’tilføj kredit- eller debetkort’
  • Affotografer dit betalingskort
  • Indtast dit korts sikkerhedskode (aflæses på bagsiden)
  • Godkend vilkår og betingelser
  • Godkend kort via tekstbesked (denne indlæses automatisk)

Dit kort er herefter indregistreret og du er nu klar til at betale med Apple Pay i de forretninger som modtager kontaktløse betalinger.

Apple Pay betaling og opsætning
Apple Pay fungerer ved at du fører mobilen til terminalen samtidig med at du holder Touch-ID knappen inde. Foto: Jyske Bank

Sådan betaler du med Apple Pay

Du betaler i forretningen ved at føre din iPhone til terminalen mens du holder fingeren over Touch-ID knappen.

Din iPhone vil vibrere kort og afgive en bip-lyd, mens displayet på mobilen viser et ’OK’ der indikerer at betalingsoplysningerne er gået igennem.

Betaler du med Apple Watch, skal du trykke to gange på sideknappen og føre Watch til terminalen. En vibrerende og et bip vil her bekræfte at betalingen er gået igennem.

Maksbeløbet du kan betale med Apple Pay er bestemt af dit kredit- eller debetkorts forbrugsgrænse – i visse tilfælde vil du dog skulle indtaste din PIN-kode ved køb over 200 kroner. Du kan benytte Apple Pay både i Danmark og i udlandet, såfremt løsningen er understøttet der.

Apple Pay til netbetalinger

Du kan også bruge Apple Pay til at foretage betalinger når du handler på nettet på din iPhone eller iPad. Understøtter forretningen Apple Pay, kan du vælge betalingsløsningen og derefter bekræfte betalingen med et tryk på Touch-ID knappen.

Surfer du med Safari på din Mac kan du også vælge Apple Pay som betalingsform og bekræfte handlen via din iPhone, iPad eller Apple Watch.

Læs også:  Det skal du have, for at benytte Apple Pay