Top 5: De absolut bedste Android-tablets

Se hvordan Android-tablets scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 bedste Android-tablets på markedet lige nu.

Top 5: De absolut bedste Android-tablets

Selv om tabletmarkedet i dag ikke er så stort, som det engang har været, er der mange forskellige tablets at vælge mellem – særligt blandt Android-tablets. Synes du også, det kan være svært at finde ud af forskellen på de mange Android-tablets?

Vi har gjort det nemt for dig og giver dig her overblikket over de bedste Android-tablets. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige Android-tablets. Se top 5 bedste Android-tablets på markedet.

Vi har gennem årene testet og bedømt utallige Android-tablets, men vi kan desværre ikke nå at bedømme dem alle. Derfor hviler vores kvalitetsbedømmelser i høj grad også på, hvordan Android-tablets er blevet kvalitetsbedømt af mange europæiske techmedier. Sammenlign bedømmelse, priser og specifikationer på top 5 bedste Android-tablets.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra er den bedste Android-tablet

Kvalitetsbedømmelse:
91 ud af 100

Beskrivelse:
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra er en topudstyret Android-tablet, der tilbyder avancerede specifikationer og funktioner, der appellerer til både krævende brugere og dem, der værdsætter en fremragende multimedieoplevelse. Dens høje pris og størrelse kan dog være afskrækkende for nogle, men for dem, der søger det bedste af det bedste inden for Android-tablets, er den det bedste valg.

Den har en 14,6 tommer Super AMOLED-skærm, en hurtig Snapdragon 8 Gen 2-processor og hele 12-16 GB RAM.

Bedste pris på Samsung Galaxy Tab S9 Ultra:
31 danske webshops tilbyder Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.
Dyreste pris: 14.193 kr.
Billigste pris: 8.296 kr.
Spar op til: 5.897 kr. 

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Samsung Galaxy Tab S9+

 

Kvalitetsbedømmelse:
77 ud af 100

Beskrivelse:
Samsung Galaxy Tab S9+ er endnu en topmodel fra Samsung, som minder meget om Tab S9 Ultra. Her får du en 12,4 tommer Super AMOLED-skærm, samme chip og op til 12 GB RAM. Særligt skærmen og ydeevnen er blandt fordelene, ligesom den har lang batterilevetid og understøtter S Pen. Den er dog ikke helt billig, og det er ikke den mest kompakte og lette tablet.

Bedste pris på Samsung Galaxy Tab S9+:
31 danske webshops tilbyder Samsung Galaxy Tab S9+.
Dyreste pris: 11.198 kr.
Billigste pris: 6.746 kr.
Spar op til: 4.452 kr. 

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy Tab S9+

Samsung Galaxy Tab S9

Kvalitetsbedømmelse:
77 ud af 100

Beskrivelse:
Samsung Galaxy Tab S9 er den mere kompakte udgave i Samsungs Tab S9-serie af high-end Android-tablets. Den er designet til at tilbyde en premium-brugeroplevelse med hensyn til både ydeevne og bærbarhed. Den byder på en 11 tommer AMOLED-skærm, samme kraftige chip som i Tab S9 Ultra og S9+ og mindst 8 GB RAM. Med en vægt på 498 gram er den forholdsvis let og kompakt.

Bedste pris på Samsung Galaxy Tab S9:
29 danske webshops tilbyder Samsung Galaxy Tab S9.
Dyreste pris: 9.169 kr.
Billigste pris: 5.333 kr.
Spar op til: 3.836 kr. 

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy Tab S9

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Kvalitetsbedømmelse:
76 ud af 100

Beskrivelse:
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er flagskibet i Samsungs forrige Tab S8-serie af tablets, der er designet til at tilbyde den ultimative skærmoplevelse og ydeevne inden for Android-tablets.

Galaxy Tav S8 Ultra har en 120 Hz Super AMOLED-skærm på 14,6 tommer, en lynhurtig Snapdragon 8 Gen 1-chip og mellem 8 og 16 GB RAM.

Bedste pris på Samsung Galaxy Tab S8 Ultra:
25 danske webshops tilbyder Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.
Dyreste pris: 10.999 kr.
Billigste pris: 5.609 kr.
Spar op til: 5.390 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

OnePlus Pad

Kvalitetsbedømmelse:
76 ud af 100

Beskrivelse:
OnePlus Pad er den første tablet fra OnePlus, men det kan ikke ses, for det er en rigtig god tablet. Den udmærker sig med en 11,6 tommer IPS-skærm med en lynhurtig opdateringhastighed på 144 Hz, og så har den en hurtig Mediatek Dimensity 9000-chip og op til 12 GB RAM.

Bedste pris på OnePlus Pad:
5 danske webshops tilbyder OnePlus Pad.
Dyreste pris: 4.559 kr.
Billigste pris: 3.333 kr.
Spar op til: 1.226 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på OnePlus Pad

De absolut bedste Android-tablets

I vores søgen efter de bedste Android-tablets på markedet støtter vi os udelukkende til vores egne testresultater, og i det omfang vi ikke selv har testet den enkelte Android-tablet, støtter vi os til den gennemsnitlige kvalitetsbedømmelse af Android-tablets foretaget af mange forskellige uvildige techmedier i Europa. 

Kvalitetsbedømmelsen af Android-tablets udtrykkes ved en testscore på XX/100. Jo højere testscore ud af 100, des bedre kvalitet.

I vores top 5 bedste Android-tablets spiller prisen ingen rolle i vores rangering. Prisen er alligevel taget med i vores oversigt, så du selv kan vurdere forholdet mellem pris og kvalitet.