Top 5: De absolut bedste smartwatches

Se hvordan smartwatches scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 bedste smartwatches på markedet lige nu.

Top 5: De absolut bedste smartwatches

Der er mange smartwatches på markedet, og det kan derfor være svært at skaffe sig overblikket. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige smartwatches. Se top 5 bedste smartwatches på markedet.

Vi har gennem årene testet og bedømt utallige smartwatches, men vi kan desværre ikke nå at bedømme dem alle. Derfor hviler vores kvalitetsbedømmelser i høj grad også på, hvordan smartwatches er blevet kvalitetsbedømt af mange europæiske techmedier. Sammenlign bedømmelse, priser og specifikationer på top 5 bedste smartwatches.

Apple Watch Series 9 er det bedste smrtwatch

Kvalitetsbedømmelse:
88/100

Beskrivelse:
Apple Watch Series 9 blev lanceret i september 2023 med avancerede sundhedsfunktioner som forbedret søvnovervågning og bedre træningsmålinger. Dets fordele inkluderer integration med Apples økosystem, et elegant design og en lysstærk skærm. Dog kan prisen og kravet om at have en iPhone være ulemper for nogle.

Sammenlignet med andre lignende produkter skiller Apple Watch Series 9 sig ud med sin tætte integration med andre Apple-enheder og dets fokus på sundheds- og fitnessfunktioner.

Bedste pris på Apple Watch Series 9:
39 danske webshops tilbyder Apple Watch Series 9.
Dyreste pris: 5.696 kr.
Billigste pris: 3.222 kr.
Spar op til: 2.474 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Apple Watch Series 9 

Apple Watch Ultra 2

Kvalitetsbedømmelse:
86/100

Beskrivelse:
Apple Watch Ultra 2 blev lanceret i september 2023 som en opgradering til forgængeren med forbedret ydeevne og nye sundhedsfunktioner som søvnanalyse og stressmåling. Dets fordele inkluderer en bred vifte af sundheds- og fitnessfunktioner, dets forbedrede batteritid, hårdføre design og tætte integration med andre Apple-enheder. Ulemperne omfatter den høje pris og begrænsninger i forhold til kompatibilitet med ikke-Apple-enheder.

Sammenlignet med lignende produkter skiller Apple Watch Ultra 2 sig ud ved sin tætte integration med Apple-økosystemet og den omfattende understøttelse af sundheds- og fitnessfunktioner.

Bedste pris på Apple Watch Ultra 2:
29 danske webshops tilbyder Apple Watch Ultra 2.
Dyreste pris: 8.940 kr.
Billigste pris: 6.372 kr.
Spar op til: 2.568 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Apple  Watch Ultra 2

Samsung Galaxy Watch 6

Kvalitetsbedømmelse:
85/100

Beskrivelse:
Samsung Galaxy Watch 6 blev lanceret i 2023 som en topmodel inden for smarte ure. Det skiller sig ud med avancerede sundhedsfunktioner samt en skarp AMOLED-skærm og et væld af trackingfunktioner. Med WearOS kan man også downloade masser af apps til uret. Sammenlignet med andre lignende produkter som Apple Watch er Samsungs ur kompatibel med både Android-telefoner og iPhones.

Bedste pris på Samsung Galaxy Watch 6:
32 danske webshops tilbyder Samsung Galaxy Watch 6.
Dyreste pris: 2.829 kr.
Billigste pris: 1.530 kr.
Spar op til: 1.299 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Kvalitetsbedømmelse:
84/100

Beskrivelse:
Samsung Galaxy Watch 6 Classic blev lanceret i 2023 som en topmodel inden for smarte ure. Dens fordele inkluderer et elegant design, avancerede sundheds- og fitnessfunktioner samt en lang batterilevetid. Dog kan dens høje pris være en ulempe. Sammenlignet med andre lignende produkter skiller Galaxy Watch 6 Classic sig ud med sit roterende urskive.

Bedste pris på Samsung Galaxy Watch 6 Classic:
30 danske webshops tilbyder Samsung Galaxy Watch 6 Classic.
Dyreste pris: 3.499 kr.
Billigste pris: 2.064 kr.
Spar op til: 1.435 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy 6 Watch Classic

Google Pixel Watch 2

Kvalitetsbedømmelse:
84/100

Beskrivelse:
Google Pixel Watch 2 blev lanceret i 2023. Det byder på en sømløs integration med Googles økosystem, herunder sundheds- og fitnessfunktioner via Fitbit, samt et slankt og stilfuld design. Fordelene inkluderer hurtig ydeevne, en bred vifte af tilpasningsmuligheder og dyb integration med Google Assistent. Dog kunne batterilevetiden være bedre.

Sammenlignet med andre lignende produkter skiller Pixel Watch 2 sig ud ved dens tætte integration med Google-tjenester og en mere minimalistisk tilgang til brugergrænsefladen.

Bedste pris på Google Pixel Watch 2:
10 danske webshops tilbyder Google Pixel Watch 2.
Dyreste pris: 3.921 kr.
Billigste pris: 2.799 kr.
Spar op til: 1.122 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Google Pixel Watch 2

De absolut bedste smartwatches

I vores søgen efter de bedste smartwatches på markedet støtter vi os udelukkende til vores egne testresultater, og i det omfang vi ikke selv har testet det enkelte smartwatch, støtter vi os til den gennemsnitlige kvalitetsbedømmelse af  foretaget af mange forskellige uvildige techmedier i Europa.

Kvalitetsbedømmelsen af smartwatches udtrykkes ved en testscore på XX/100. Jo højere testscore ud af 100, des bedre kvalitet.

I vores top 5 bedste smartwatches spiller prisen ingen rolle i vores rangering. Prisen er alligevel taget med i vores oversigt, så du selv kan vurdere forholdet mellem pris og kvalitet.