Top 5: De absolut bedste trådløse højtalere

Se hvordan trådløse højtalere scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 bedste trådløse højtalere på markedet lige nu.

Top 5: De absolut bedste trådløse højtalere

Der findes et hav af trådløse højtalere på markedet, faktisk mere end 1.000, og det kan derfor være svært at skaffe sig overblikket. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige trådløse højtalere. Se top 5 bedste trådløse højtalere på markedet.

Vi har gennem årene testet og bedømt utallige trådløse højtalere, men vi kan desværre ikke nå at bedømme dem alle. Derfor hviler vores kvalitetsbedømmelser i høj grad også på, hvordan trådløse højtalere er blevet kvalitetsbedømt af mange europæiske techmedier. Sammenlign bedømmelse, priser og udvalgte specifikationer på top 5 bedste trådløse højtaler til hjemmet – altså den type højtaler, som er tænkt til at stå på bordet og være koblet på hjemmets Wi-Fi.

Sonos Five er den bedste trådløse højtaler

Kvalitetsbedømmelse:

89/100

Beskrivelse:
Sonos Five fra juni 2020 er en opdatering af Play:5 og tilbyder forbedret lydkvalitet med seks klasse-D-forstærkere og Trueplay tuning-teknologi. Blandt fordelene kan nævnes kraftfuld lyd, nem multiroom-funktionalitet og brugervenlig app-styring, mens ulemperne kan være manglende understøttelse af stemmestyring uden en separat enhed.

Sammenlignet med andre produkter udmærker Sonos Five sig ved at fokusere på høj lydkvalitet og sømløs integration i Sonos’ økosystem, og så er prisen heller ikke den værste sammenlignet med andre produkter på vores top 5.

Bedste pris på Sonos Five:
12 danske webshops tilbyder Sonos Five.
Dyreste pris: 8.818 kr.
Billigste pris: 4.097 kr.
Spar op til: 4.721 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Sonos Five

B&W Zeppelin

Kvalitetsbedømmelse:
89/100

Beskrivelse:
4. generations B&W Zeppelin fra 2021 er fremragende trådløs premium-højttaler kendt for sin unikke zeppelinerform og høje lydkvalitet, hvor der er mulighed for at streame musik i op til 24-bit fra tjenester som Deezer og Tidal. Blandt ulemperne kan nævnes højtalerens høje pris og store fysisk størrelse. Den skiller sig ud fra andre lignende produkter med sit ikoniske design og overlegen lydteknologi fra Bowers & Wilkins.

Bedste pris på B&W Zeppelin:
1 dansk webshop tilbyder B&W Zeppelin.
Dyreste pris: 5.999 kr.
Billigste pris: 5.999 kr.
Spar op til: 0 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på B&W Zeppelin

Sonos Era 300

Kvalitetsbedømmelse:
86/100

Beskrivelse:
Sonos Era blev lanceret i marts 2023 som en del af Sonos’ nyeste højtalerserie. Fordele inkluderer fremragende lydkvalitet drevet af seks drivere, fleksibel tilslutning (Wi-Fi og Bluetooth) og integreret stemmestyring – dog ikke Google Assistent.

Prisen er også i den fornuftige ende af skalaen. Ulemperne kan være afhængigheden af Sonos’ økosystem. Den adskiller sig fra andre lignende produkter ved sin velfungerende understøttelse af multirumslyd og sømløse integration med populære streamingtjenester.

Bedste pris på Sonos Era 300:
11 danske webshops tilbyder Sonos Era 300.
Dyreste pris: 4.635 kr.
Billigste pris: 2.959 kr.
Spar op til: 1.676 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Sonos Era 300

Beosound A5

Kvalitetsbedømmelse:
83/100

Beskrivelse:
Beosound A5 blev lanceret i april 2023 og er en bærbar højttaler fra Bang & Olufsen. Fordele ved Beosound A5 inkluderer dens elegante design, høje lydkvalitet takket været fire specialdesignede drivere samt den lange batterilevetid på over 12 timer.

Det er dog den højtaler med den højeste pris på vores liste, og så er den relativt tung med en vægt på små 4 kg. Den luksuriøse æstetik og brug af materialer af høj kvalitet såsom træ og aluminium gør det til en sand premium-højtaler.

Bedste pris på Beosound A5:
6 danske webshops tilbyder Beosound A5.
Dyreste pris: 10.499 kr.
Billigste pris: 7.395 kr.
Spar op til: 3.104 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Beosound A5

JBL Authentics 500

Kvalitetsbedømmelse:
76/100

Beskrivelse:
JBL Authentics 500 blev lanceret i 2023 og er en trådløs højttaler med avancerede funktioner som Dolby Atmos-lyd og integration med stemmeassistenter. Fordele inkluderer dens høje lydkvalitet og multifunktionelle design, mens ulemper kan være dens høje pris i forhold til produktet og den lidt større størrelse. Den adskiller sig fra lignende produkter ved at kombinere retro-design med moderne teknologi og omfattende lydfunktioner.

Bedste pris på JBL Authentics 500:
7 danske webshops tilbyder JBL Authentics 500.
Dyreste pris: 4.544 kr.
Billigste pris: 3.995 kr.
Spar op til: 549 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på JBL Authentics 500

De absolut bedste trådløse højtalere

I vores søgen efter de bedste trådløse højtalere på markedet støtter vi os udelukkende til vores egne testresultater, og i det omfang vi ikke selv har testet den enkelte trådløse højtaler, støtter vi os til den gennemsnitlige kvalitetsbedømmelse af trådløse højtalere foretaget af mange forskellige uvildige techmedier i Europa.

Kvalitetsbedømmelsen af trådløse højtaler udtrykkes ved en testscore på XX/100. Jo højere testscore ud af 100, des bedre kvalitet.

I vores top 5 bedste trådløse højtaler spiller prisen ingen rolle i vores rangering. Prisen er alligevel taget med i vores oversigt, så du selv kan vurdere forholdet mellem pris og kvalitet.