iPhone 13 med mmWave 5G kan komme i flere lande

iPhone 13 får en større andel af enheder med 5G mmWave end iPhone 12 - det betyder hurtigere i flere lande.

iPhone 13 med mmWave 5G kan komme i flere lande

I dag har vi to standarder inden for 5G, nemlig mmWave og sub-6GHz. iPhone 12 er Apples første iPhone med understøttelse af 5G, men det er kun i USA, hvor man kan bruge mmWave, men det er sub-6GHz, der gælder i alle andre lande. Det kan blive anderledes med den næste iPhone-model – iPhone 13 eller 12S, alt efter hvor overtroiske Apple er.

iPhone 13 får mmWave 5G i flere lande

Ifølge et rygte fra DigiTimes kommer Apple til at ændre dette med iPhone 13 / 12S, hvor de har planer om, at halvdelen af telefonerne understøtter mmWave. Rygtet bekræfter et tidligere rygte fra analytiker Ming-Chi Kuo, der hævder, at andelen af iPhone 13 med mmWave bliver omkring 55-60 procent, mens det for iPhone 12 var omkring 30 procent.

Forskellene på de to standarder er, at mmWave er hurtigere end sub-6GHz. Ulempen er, at rækkevidden er kortere, så den er bedre i bymiljøer end i områder, hvor folk bor mere spredt.

Se også: Bedste tilbud på iPhone

Hurtigere 5G

Sub-6GHZ er absolut ikke langsomt, men mmWave er noget hurtigere og mere på linje med det, man tænker på, når man hører 5G. Rygtet nævner ikke noget om, hvilke lande der nyder godt af disse ændringer.

Se også: Nyheder om iPhone og 5G

Historien slutter ikke her

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. Lasse Olsen fastholdt sit fokus på emnet. 2/8/2021 havde vi dette at sige med en artikel omkring iPhone 13-serien får op til 18 procent større batteri – Den næste artikel om emnet finder du her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.