Nye covers til Samsung Galaxy S21 understøtter MagSafe

Firmaet Moment, som sælger tilbehør til alverdens gadgets, er klar med magnetiske covers til Samsung Galaxy S21, der er kompatibel med udstyr lavet til iPhones med MagSafe.

Nye covers til Samsung Galaxy S21 understøtter MagSafe

MagSafe er Apples egen ”trådløse” opladningsteknologi, der benytter en magnet til at fæste det, der mest af alt ligner en puck, på bagsiden af en iPhone for at hjælpe den med at lade op. Teknikken ligner den, Apple bruger til at oplade Apple Watch og tidligere også MacBooks. Hvis du ikke har en iPhone, men er lidt misundelig på den teknologi, er det nok en positiv overraskelse, at du nu kan bruge den til Samsung-telefoner.

Det handler ikke om, at Apple og Samsung har bestemt sig for at dele teknologien. I stedet er det takket være selskabet Moment, der laver kameralinser og tilbehør til mobiler. De har annonceret, at deres nye serie af covers til Samsung Galaxy S21 bliver kompatibel med MagSafe. Deres løsning hedder (M)FORCE.

Med kompatibel menes der, at de nye covers kan bruges sammen med ting, der er designet til MagSafe. Det gælder blandt andet Moments egen serie af holdere og tripodsystemer, der bruger MagSafe til at montere telefonen i bilen, væggen eller hvor det nu måtte være. Det kunne også være Belkins BOOST↑CHARGE PRO trådløs 3-i-1-oplader. Ikke overraskende kommer de nye covers også med beslag til selskabets serie af M-Series-kameralinser, der kan monteres direkte på coveret.

De nye (M)FORCE-covers er dog ikke billige, blandt andet fordi de skal leveres fra USA. Køber du et (M)FORCE-cover fra Moments egen hjemmeside, vil det koste dig omkring 500 kroner med forsendelse. Til gengæld giver det også en række nye muligheder til din Samsung-mobil.

Læs også: Apple klar med eget Magsafe Battery Pack – pris og tilgængelighed

Efterfølgende nyt om sagen

Historien fik nyt liv. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 28/9/2018 publicerede redaktionen nyheden om Afstemning: Bruger du cover på din mobil? – Du finder artiklen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..