Razers nye Hammerhead TWS earbuds har RGB lys

Razers nye Hammerhead TWS earbuds er udstyret med RGB-lys til at give det et ekstra gamer-pift. Det påvirker dog batteritiden.

Razers nye Hammerhead TWS earbuds har RGB lys

Hvis der er noget, Razer er kendt for, så er det at tilføje RGB lys til mere eller mindre alle produkter, hvad enten vi taler tastatur, mus, mikrofon eller hvad det nu end måtte være. Derfor er det ikke nogen større overraskelse, at det samme sker med deres lydprodukter.

Hammerhead TWS får RGB-lys

Hvis vi for eksempel ser på selskabets Hammerhead TWS earbuds, der for nylig blev annonceret, så er det et par trådløse earbuds til gamers.

Blandt funktionerne finder vi 60ms forsinkelse Gaming Mode, ANC og selvfølgelig Razer Chroma RGB, så det hele får et ekstra kick.

Måske kender du allerede til Hammerhead-brandet. Razer har nemlig allerede lanceret en version af Hammerhead TWS og det skete tilbage i 2019.

Siden kom en Pro-version til cirka 1.500 kroner, hvilket mere eller mindre var en fordobling af prisen i forhold til den almindelige model. Er det for meget for pengepungen, kommer den nye version til at koste cirka 850 kroner.

Se også: Priser på headset

RGB og ANC påvirker batteritiden

Ifølge Razer kan man forvente 6,5 timers batteritid på en opladning med ANC og RGB slået fra samt yderligere 26 timer fra opladningsetuiet.

Vil man have RGB og ANC slået til, får man fire timer og 20 minutters batteritid på en opladning. Ret beset er det ANC, der bruger den største del af batteriet og hvor meget RGB sluger, er ikke oplyst – kun at ANC og RGB sammen bevirker, at batteritiden bliver dårligere.

Se også: Nyheder om headset