Fede VR-titler til Oculus, PC VR og PSVR

Spil kan blive det helt store gennembrud for VR-headsets - her er nogle af de bedste fra det spændende udvikler af VR-spil Upload VR.

Fede VR-titler til Oculus, PC VR og PSVR

Upload VR er en amerikansk virksomhed med fokus på virtual reality. De har nogle af de mest opfindsomme og spændende VR-titler og er du ude efter noget VR-indhold til en af dine VR-enheder, så har vi her nogle titler, du kan kigge nærmere på – enten nu eller når de kommer inden for kort tid.

VR-titler til Oculus, PC VR og PSVR

Song in the smoke

Dette spil blev annonceret til PSVR tidligere på året og er et overlevelsesspil, der kommer fra 17-bit, kendt fra indietitler som Skulls of the Shogun og Galak-Z.

I en ny udviklerdagbog forklarer dirketør Jake Kazdal, hvordan VR gav ham mod på at skabe ikke blot et spil, men en fuldt ud levende verden. Spillet kommer til Oculus Rift og Quest samt PSVR.

Unplugged

Der findes mange fantastiske rytmespil til VR, men Unplugged kan være et af de bedste. Spillet går ud på at spille luftguitar. Og når vi siger luftguitar, så mener vi virkelig luftguitar, for takket være blandt andet Oculus Quests håndtracking teknologi, så spiller man virkelig bare med hænderne.

Den nye trailer viser, at man kan spiller The Kids Aren’t Alright med The Offspring. Spillet kommer nu til efteråret.

Se også: Test af HTC Vive Focus

Nerf Ultimate Championship

For dem, der husker Nerf, så kommer et nyt spil, hvor traileren ikke afslører det store, andet end at spillet ser ret fedt ud. Selve Nerf-geværerne er supercoole og det er det Emmy-vindene VR-studio Secret Location, der står bag.

Spillet kommer eksklusivt til Oculus i 2022.

Sushi Ben VR

Her har vi fat i et cel-shaded spil med masser af stil, hvor man skal redde sin yndlings sushi-bar fra konkurs. Men i stedet for at servere sushi, lyder opgaven på at overbevise folk om at spise på restauranten.

Der er altså bunkevis med narrativt fokus i spillet, og det hele er krydret med livfulde tegneserieruder i manga-stil. Spillet kommer i 2022.

Se også: PlayStation 5 VR headset

A Township Tale

Det her spil kommer til Oculus Quest og det kom allerede den 15. juli. Det er et open world RPG-spil specielt designet til VR. I spillet er der ingen, der har ben og man svæver i stedet for rundt i dette VR-univers. Spillet handler om at skabe sig en helt ny identitet som smed, skovhugger, kriger eller noget helt andet i en immersiv fantasy-verden.

Se også: Nyheder om VR-spil

Mere om VR

Sagens videre forløb om emnet. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. Efterfølgende d. 18/10/2021 publicerede vi artiklen om HTC Vive Flow: Fikst og lækkert VR-headset til mobilen – Læs fortsættelsen her. Se også de seneste nyheder om emnet her.