Ring med skjult nummer uden at have hemmeligt nummer

Selvom du ikke har hemmeligt nummer, kan du stadig ringe med skjult nummer, når behovet er der. Se guide til, hvordan du gør.

Ring med skjult nummer uden at have hemmeligt nummer

Der kan være flere årsager til at have hemmeligt nummer, men det kan også være rigtig besværligt. Hvis du ringer til folk, der ikke kan se dit nummer, så er der større tendens til, at de ikke svarer. Sådan har jeg det selv og sådan har andre det også, ved jeg af erfaring.

Hemmeligt nummer betyder, at du ikke registreres på Nummeroplysningen 118, og at dit nummer dermed ikke vil blive vist, hvis nogen forsøger at finde dine oplysninger online.

En anden betydning af hemmeligt nummer er, når du ringer med skjult nummer, så har den person, der modtager dit opkald, ikke mulighed for at se dit navn eller nummer, når du ringer dem op. Det kan være belejligt i nogle situationer.

Se også: Telefoner med bedste lyd til samtaler

Sådan ringer du med skjult nummer en gang imellem

Det er faktisk muligt at ringe med skjult nummer, selvom man ikke har valgt hemmeligt nummer. Der kan være situationer, hvor det er rart at kunne skjule sit nummer. Spørgsmålet er så, hvordan man ringer med skjult nummer, når man ikke har hemmeligt nummer.

Ønsker du at ringe med skjult nummer en gang i mellem, skal du gøre følgende:

Indtast koden #31# foran det telefonnummer, du ønsker at ringe op til, tast nummeret ind og ring så op. Så er nummer skjult for den, du ringer til. Denne kode kan du bruge, når du ringer fra mobiltelefoner eller fastnettelefoner.

Ringer du fra bredbåndstelefoni eller IP-telefoni, skal du tage koden #74# ind foran nummeret, du ringer til.

Se også: Telefoner med bedst antennekvalitet

Virker ikke med SMS

Vær opmærksom på, at dit nummer kun vil blive skjult ved opkald, og at du derfor ikke kan sende en SMS med skjult nummer.

Ønsker du at sende en SMS anonymt, kan du bruge onlinetjenester elle apps til det.