Samsung Galaxy S23 FE laver en omvendt S23

Samsung skulle efter sigende få Exynos-processor og skiller sig dermed ud fra S23-serien, der har Snapdragon.

Samsung Galaxy S23 FE laver en omvendt S23

Der har været mange og varierende forslag om eksistensen eller ikke-eksistensen af Galaxy S23 FE. Og Samsung? Ja, de har ikke rigtig sagt noget om, hvorvidt der kommer i ny FE-model.

Nu har publikationen SamMobile lækket oplysninger, der siger, at Samsung planlægger at udgive en Galaxy S23 FE i fjerde kvartal af 2023, men med en grundlæggende forskel i forhold til de allerede udgivne S23-modeller.

En af de store nyskabelser i de almindelige S23-modeller var, at Samsung valgte ikke at bruge sin egen Exynos-processor, men udelukkende valgte at bruge Snapdragon på alle modeller og i alle lande.

Se også: Priser på Samsung telefoner

Samsung Galaxy S23 FE får Exynos-processor

Ifølge SamMobile har de planer om at gøre det stik modsatte med Galaxy S23 FE og bruge Exynos 2200 på alle markeder. Det er den samme processor, som bruges i Galaxy S22-modellerne, der bruger Exynos og ikke Snapdragon.

SamMobile rapporterer også, at Galaxy S23 FE vil få en kameraopgradering i form af en primær 50 megapixel-sensor på bagsiden, og den vil blive tilbudt med enten 6 eller 8 GB RAM og 128 eller 256 GB lagerplads. Den skulle også komme med et 4.500 mAh-batteri og 25W-opladning.

Se også: Bedste alternativer til Samsung Galaxy S23 Ultra

Flest rygter om at den ikke bliver til noget

Som nævnt har der været mange rygter om S23 FE. De fleste rygter på det seneste har gået på, at den ikke kommer, mest fordi Samsung er nervøse for, at den kannibaliserer for meget på S23. S23 FE er nemlig en noget billigere variant end de andre modeller i serien og uden at den går for meget på kompromis med funktionerne.

Den første FE-model var S20 FE og den var en rigtig god mobil og faktisk et bedre køb end de øvrige modeller i S20-serien. S21 FE imponerende dog ikke på samme måde og S22 FE kom aldrig. Det bliver spændende at se, om S23 FE overhovedet bliver lanceret.