Google Pixel 8: Seneste rygter og specifikationer

Efter sommerenferien vil Google lancere Pixel 8-serien. Her tager vi et kig alle de seneste rygter og specifikationer på Pixel 8 Pro og Pixel 8.

Google Pixel 8: Seneste rygter og specifikationer

Senere i år lancerer Google de to efterfølgere til den nuværende Pixel 7-serie, som skulle vise sig at blive to af de bedste og mest populære mobiltelefoner på markedet. Vi tager et kig på rygterne om Pixel 8 Pro og Pixel 8.

Se også: Se test af nyeste mobiltelefoner

Specifikationer på Google Pixel 8-serien

Designmæssigt forventes der ikke meget nyt, når Google løfter sløret for Pixel 8-serien senere i år. Men nu er det også mest software, at Google med Pixel-serien viser deres styrke, og mindre med design. Pixel 8-serien forventes derfor at ligne Pixel 7 meget.

Indeni vil der dog være spændende nyheder. Den får hurtigere ydeevne med en ny Google Tensor G3-chip, der er baseret på Samsung Exynos 2300.

Pixel 8 vil have en 6,1-tommer 120Hz-skærm med 1.400 nits maksimal HDR-lysstyrke. Pixel 8 Pro får en 6,7-tommer 120Hz-skærm med 1.600 nits maksimal HDR-lysstyrke. Begge telefoner skulle få forbedret variabel skærmopdateringshastighed.

Derudover peger et læk fra WinFuture på 8 GB RAM til standard Pixel 8 og 12 GB RAM til Pro-varianten. Dette er i tråd med Pixel 7-serien.

Læs også: Google Pixel 8: Se de første specifikationer og billeder

Pixel 8-serien får større batterier og hurtigere opladning

Sammenlignet med Pixel 7-serien får Pixel 8-serien større batterier og hurtigere opladning. Pixel 8 skulle få et 4.485 mAh batteri med 24 Watt kablet opladning og 20 Watt trådløs opladning.

Pixel 8 Pro skulle få 4,950 mAh batteri, 27 Watt kablet opladning og 23 Watt trådløs opladning.

Pixel 8-serien understøtter Wi-Fi 7 og UWB (Pro-model).

Konceptbillede af Pixel 8

Nyt forbedret kamera i Google Pixel 8

Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro tager nogle af de flotteste fotos og video på markedet i dag. Det tyder dog på, at Google vil gøre det endnu bedre med de nye modeller.

Pixel 8 Pro forventes at få masser af kameraforbedringer, mens Pixel 8 kun forventes at få én opgradering. Det er endnu et bevis på, at Google ønsker at gøre Pro-modellen til en mere markant opgradering i forhold til standardversionen.

Den store opgradering i Pixel 8 Pro bliver den nyere og bedre Isocell GN2-sensor. Derudover skulle Pixel 8 Pro få et nyt ultravidvinkelkamera. Teleobjektivet skulle forblive det samme.

Endelig får Pixel 8 Pro også en forbedret time-of-flight-sensor, som i høj grad skulle forbedre autofokus.

Hvad angår den almindelige Pixel 8 forventer vi, at også den får Isocell GN2 som primær sensor. Alt andet hardware skulle være det samme som det, vi kender fra Pixel 7.

Pixel 8 lanceres senere i år

Google forventes at lancere Pixel 8-serien senere i år sammen med Android 14. Google Pixel 8 og 8 Pro forventes lanceret i starten af oktober.

Se også: Find laveste pris på Google Pixel 7