Motorola klar med verdens første Pantone-validerede smartphones

Motorola og Pantone arbejder tæt sammen på at levere de bedste og mest naturtro farver på telefoner og kameraer. Se her, hvorfor det har stor betydning.

Motorola klar med verdens første Pantone-validerede smartphones

Annoncørbetalt indhold: I foråret annoncerede Motorola et banebrydende fremskridt inden for smartphone-teknologi med introduktionen af verdens første smartphones med Pantone-validerede kameraer og skærme.

Denne udvikling fremhæver Motorolas løbende partnerskab med farveeksperterne og -trendsætterne hos Pantone, der udvider deres ekspertise i farvenøjagtighed fra hardware til den visuelle oplevelse af deres enheder.

Betydningen af farver

Farver spiller en vigtig rolle i vores hverdag og påvirker vores valg af mode, følelser og endda vores tanker. I erkendelse af dette har Motorola integreret Pantones farvenuancer i sine enheder siden 2022.

Bemærkelsesværdige eksempler inkluderer Motorola razr 40 ultra/razr+ i Pantone Color of the Year 2024, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, og Motorola edge 40 neo med en række Pantone-kuraterede farver. Disse telefoner giver forbrugerne mulighed for at udtrykke deres personlige stil og præferencer gennem deres valg af smartphone-farver.

Se også: Pantone-validerede telefoner

Virkelighedstro farver

Motorola tager nu dette partnerskab videre ved at indarbejde Pantones ekspertise i telefonernes skærme og kameraer.

De nye Motorola edge 50 ultra og edge 50 pro er de første smartphones i verden med Pantone Validated og Pantone SkinTone Validated-teknologi. Det sikrer, at de farver og hudtoner, der indfanges og vises på disse enheder, er autentiske og virkelighedstro.

Se også: Sammenlign priser på Motorola telefoner

Hvad betyder Pantone-validering?

Pantone er globalt anerkendt for deres præcision i farveangivelse. Produkter med Pantone Validated skal opfylde strenge standarder for at sikre farveægthed. Med deres programmer Pantone Validated og Pantone SkinTone Validated hjælper de med at sikre, at mobilens skærm og kamera kan gengive farver så præcist som muligt.

Pantones valideringsprogrammer tester en enheds kamera og skærm for at sikre, at de nøjagtigt kan gengive den brede vifte af farver, der findes i Pantone Color- og SkinTone-guiderne. Det er især vigtigt for indholdsskabere, fotografer og designere, som er afhængige af en præcis farvegengivelse for at bringe deres kreative ideer til live.

Motorola pantone samarbejde 2024 (3)

Med disse valideringer kan brugerne have tillid til, at de farver, de ser på deres enheders skærme, er nøjagtige og virkelighedstro. For almindelige mobilbrugere er det også rigtig rart at vide, at farverne, i ser på skærmen på deres mobil og på de billeder, de har taget med deres mobil, stemmer helt overens med virkelighedens farver.

Når farverne på mobilens skærm er naturlige og præcise, forbedres brugeroplevelsen markant. Det gør det mere behageligt at se billeder og videoer, da farverne matcher det, vi ser i virkeligheden. Det skaber også farvekonfidens, da brugerne kan være sikre på, at de farver, de ser på skærmen, er nøjagtige og troværdige.

Se også: Telefoner der giver mest værdi for pengene

Tilgængelighed

De Pantone-validerede og Pantone SkinTone-validerede funktioner er nu tilgængelige på Motorola edge 50 ultra og edge 50 pro. Motorola planlægger at fortsætte denne innovative tilgang i fremtidige telefoner for at sikre, at brugerne altid kan opleve og dele verden i virkelighedstro farver.

Se også: Find de bedste advertorials om teknologi