Stor opdatering ruller ud til Google TV

En række nye funktioner, som er blevet lanceret i den nye streamingenhed Google TV Streamer, ruller nu ud til alle streamingenheder og tv-skærme med Google TV.

Har du en Chromecast eller et Android-tv med Google TV indbygget ligesom 270 millioner andre enheder, kan du nu glæde dig over at få en stor opdatering med flere større nyheder, som har fået debut i Googles nye medieafspiller og streamingboks, Google TV Streamer.

Se også: Google TV Streamer vs. Apple TV: Hvilken skal jeg vælge?

Disse nyheder kommer til Google TV

Nedenfor kan du se alle de store nyheder i Google TV.

Se også: Top 5: De absolut bedste medieafspillere

Styr hjemmets enheder fra Google TV

Google Home er en ny flise i panelet Kvikindstillinger. I flisen, som åbner i højre side af skærmen, vises lys, kameraer med live-feeds, højtalere, termostater og andre kategorier af smart-enheder, som er føjet til ens Google Home-app.

Der vises også enheder, som er føjet til favoritter.

Se også: Google TV Streamer er en større, bedre og dyrere Chromecast

Flere nye AI-funktioner

Google TV-økosystemet får også en række AI-funktioner, som først blev annonceret som en del af Google TV Streamer.

Det omfatter Gemini-drevne oversigter i lister, der opsummerer, hvad et show eller en film handler om sammen med sæson-for-sæson-opdelinger, hvad folk og anmeldere siger, og hvad man ellers skal vide.

Google bruger også generativ AI til at lade dig skabe brugerdefinerede pauseskærme ved at lave en prompt som vist i videoen ovenfor.

Se også: Top 5: Bedste medieafspillere til prisen

Sportsside og live-tv

Opdateringen introducerer også en ny sportsside, der er tilgængelig i fanen ”Til dig” – en fane, som dog endnu ikke er tilgængelig på dansk.

Her vises live og kommende kampe fra dine yndlingshold samt andre personlige anbefalinger. YouTube-højdepunkter og -kommentarer vises også.

Google har også opdateret appen Freeplay – igen en tjeneste, der ikke er tilgængelig i Danmark. Den indeholder 150 gratis kanaler med en opdateret guide til at gennemse indholdet efter genre og emne.

Kommer Fast Pair?

En anden ny ting i Google TV Streamer er understøttelse af Fast Pair for nem tilslutning af Bluetooth-enheder. Google har dog ikke nævnt, at denne funktion finder vej til andre enheder med Google TV, men vi kan ikke forestille os andet.

Der kan dog være hardwarebegrænsninger, som gør, at ikke alle enheder får funktionen.

Se også: Mobilabonnementer med gratis streamingtjenester